Det blev en andra!

Slutförde faktiskt paret under resten av kvällen, och gjorde om märket på sidan. Tyckte det passade bättre med vitt än rött. Oo fick posera för att visa på hur små de är. De kanske passar första knappa månaden! Fördelen med att göra dessa små storlekar är ju att de går hyfsat snabbt att göra. En uppskattning på sex timmar non-stop kanske för ett par av dessa? Tänker man på hur länge jag egentligen suttit denna helg, ser det ändå lite futtigt ut med två par mini-Converse, men får väl tänka in att de första tog lite längre tid för att känna in mönstret.


(Många stumpar blir det över!)

Enda monteringen här är märkena, och enligt mönstret ska det vara två på varje sko. När jag på GAIS-skorna gjorde om märket, satte jag bara ett märke på varje. På så vis blir det en vänster- och en högersko. Ren lathet. Desto mer att fästa däremot efter alla färgbyten, så stumparna samlades snabbt på hög!

Inte riktigt blivit av med huvudvärken som hängt i sedan mitt snurrande i lördags. Snurrandets fel alltihop, inte att jag nu går in i vecka 31 och det kan vara vanligt med huvudvärk. Generellt trött också, trots lugn helg och relativt bra sömn, men det kan jag lika väl tillskriva mitt obefintliga tränande.

Oo är på väg ner till Malmö för dagen för att komma hem till kvällen. Hoppas han hinner påbörja nästa ljudbok "Edward Finnigans upprättelse" så jag får veta om han gillar den lika mycket som jag gjorde. Harlan Cobens "Släpp inte taget" tyckte han ju inte riktigt lika mycket om som "Den enda lögnen" av samme författare. Han är fortfarande väldigt Lee Child-inriktad.

Publicus Notarius samt Apostillestämpling ska förhoppningsvis fixas idag.


Kommentarer
Postat av: Isabell

Riktigt fina mini-Converse skor! Bra jobbat :)

2010-10-25 @ 19:26:04
URL: http://www.converse-skor.se
Postat av: Linda till Camilla

Tack, tack! :o)

2010-10-25 @ 21:07:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0