Selamat pagi! (God morgon!)

Vad brun jag ser ut? Eller är det Oo som är blek? Intressanta huvudformer så där på morgonkvisten eller är det vinkeln? Eller ser vi helt enkelt ut sådär? Hoho, godmorgon!
Det är torsdag och jag lämnar av Oo i stan innan jag Saabar vidare ut på Hisingen.
Försöker ta en vacker bild över hamnen vid rödljuset, men skärpan hamnar på den rena vindrutan istället. Det är alltså inte dimmigt ute.



Lyckades lite bättre med kameran när jag gled upp på Älvsborgsbron. Det är synd att det är så svårt att få till en vybild över stan eller hamninloppet, det är så vajjert!
Oo klev upp lite tidigare idag istället för att dra ut på det. Någon minut senare gjorde jag honom sällskap, och så blev det en riktig frukost tillsammans för en gångs skull. Annars brukar vi slänga i oss något i farten för att hinna iväg i tid! Riktigt trevligt och något värt att försöka upprätthålla, om inte annat lär det behövas framgent.

Näst sista yogapasset ikväll, veckorna har rullat på! Är så sugen på att prova en torsdagscombat sedan, men är rädd att jag får stå halva tiden och bara känna mig dum och frustrerad över kroppens begränsningar.

Nyheterna på radion, repotage från långt-bort-i-stan. Varför klipper de in ett svar på den intervjuade som reportern sedan översätter? Vad är poängen med detta inklippta babbel? Hur många är det som egentligen förstår mongoliska eller vad det nu kan vara?
"-Hufnowbee awrrgmf ef asafne pefr adfneaa!"
"-Det var kor överallt och människorna skrek, säger Abub Khafar där vi står intill hans raserade hus..."
Är det för att repotagen ska bli mera levande? Autentiska? Störande säger jag!


Kommentarer
Postat av: Anna

Fundersam idag? ;o)

2010-10-14 @ 08:51:05
Postat av: Linda till Anna

Hehe, ja, mycket djup! Xo)

2010-10-14 @ 09:07:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0