Tidig

Stressade som en galning bara för att upptäcka att jag inte behöver åka förrän om en halvtimme. Då ska jag möta upp Monica och Ingrid i Mölndal för vidare färd till Ullared.

Hinner då visa det jag fick av Poh Ling! jättesöta kläder och en halsduk till mig! Så himla snällt och synnerligen oförtjänt! Jättetack!








Kontrollen gick finfint, och vid denna tidpunkt var det tydligen dags att fråga om man hade upplevt något fysiskt våld i livet. Detta för att fånga upp eventuella jobbiga saker som kunde behandlas innan barnet var fött. Kunde konstatera att jag varit förutseende själv och redan tagit tag i mina hjärnspöken. Fick också frågan om jag börjat drömma konstigt, och det har jag ju alltid haft! :o) Dock inga om förlossning och sådant som tydligen kan vara vanligt.

Ska få en läkartid för att kika på mina svullna lymfkörtlar i armhålorna. Har nästan hela graviditeten haft denna svullnad och smärta, och sista veckorna svaga blåmärkesliknande fläckar i den högra armhålan. Det gör ont att dra på sig deodorant och vill bara ha det kollat för säkerhets skull. Att de svullnar är visst inte ovanligt då mjölkkörtlar och sådant kickar igång och bröstvävnaden överhuvudtaget aktiveras, men till och med barnmorskan tyckte svullnaden var så påtaglig. Först var hon inne på att det kunde vara en inflammation orsakad av att jag rakar mig under armarna, eftersom immunförsvaret sjunker under en graviditet, men jag är glad att hon till slut tyckte att en koll var säkrast.

Psykologmötet gick väl rätt bra tror jag. Upplevde det inte som så jättejobbigt, men får skildra det sen när jag har mera tid. Jobbade ju in lunchen vilket inte var det smartaste. Gick och lade mig innan klockan var nio efter att ha tryckt i mig vätska, till och med fruktsallad och till slut två huvudvärkstabletter.

Bättre idag och då blir det shoppa av!

Kommentarer
Postat av: Anna

Lycka till idag! Hoppas du hittar lite grejer - för en billig penning. :o)



Och vilka fina kläder. :o)



2010-10-16 @ 08:21:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0