Sovit in

Trodde ryggen skulle gå av, men låg ändå kvar och okynnessov från sju till nästan tio! Ska plantera mig i soffan med en vetekudde då snart detta inlägg är klart.
Kanske det blir en repris från igår, med Oo spelandes och jag virkandes i några timmar. Tvättmaskiner går, så samvetet inte blir allt för illa tilltygat!

(Vad kan detta månne bliva?)

Jag kom riktigt igång med mitt nya virkprojekt igår och vill gärna avsluta det idag, kanske till och med starta upp det igen eftersom det första alltid får betraktas som en form av prototyp. Resultatet ser nämligen ut att inte bli riktigt klockrent...

Hos Andreas och Elin bjöds det så supergod lax med pressad potatis! Sedan blev det deg i soffan, alldeles för mycket godis och "Trodde du ja!"-spel. Utmaningarna var ganska snälla denna gången, inget mjöl i ansiktet eller mascaramustach i alla fall!
Elin gjorde ett ypperligt jobb att imitera en matador, men bildbeviset blev tyvärr suddigt (hon rörde sig så snabbt). Själv fick jag bland annat snurra 30 varv vilket var hygggligt enkelt, tills jag var klar. Då blev jag illamående resten av kvällen och Ronja fortsatte snurra i magen.

Oo svalde en matsked senap utan problem, vilket ingen av de närvarande tvivlade på att han skulle göra, och jag fick träna på mina obefintliga sminkkunskaper och applicera läppstift på ögonbrynen. Oo förvägrade mig dock full poäng genom att inte tro att jag skulle göra det! Hallå, det matchade ju finfint med min tröja juh!
Somnade till och från i Sabbis på väg hem. Oo skulle ju förstås ta söndages cache eftersom klockan passerat midnatt, och skulle ta en i skogen, i regn och utan ficklampa! Men se där, det som inte iFånen klarar! Jag hann nästan bli lite orolig tills jag såg det rektangulära ljusskenet komma genom träden. Duttig Oo!
Nej, nu hägrar soffan!


Kommentarer
Postat av: Stefan

Är det två vänsterfötter du virkar till?? ;o)

2010-10-24 @ 14:21:41
Postat av: Anonym

en converse sko

2010-10-24 @ 14:28:18
Postat av: Anna

Jaaa, det är ju en sån sko. Tyckte jag kände igen starten. :o)

2010-10-24 @ 18:06:32
Postat av: Linda till Stefan

Funkar så också! Men märket är på båda sidorna om det var det du refererade till! Xo)

2010-10-24 @ 18:47:43
Postat av: Linda till Anna

Hihi, och jag som tänkte att början skulle påminna om den där giraffens mage som också är populärt mönster! :o)

2010-10-24 @ 18:48:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0