Oktober

Det fick bli samma pastaställe igen, som jag nu vet heter Café Caprese. Det är så litet och oansenligt inklämt där på Kungsgatan att man lätt missar den. Men pastan är helt ok och inte heller denna gång fick jag i mig mer än typ hälften. Pinsamt! Jag skyller på en krympande magsäck.
Oo pös för att logga en cache innan träningen, och har då tydligen uppnått kriteriet för en skånsk cache där det krävdes en loggning per dag i tre månader. Duttig Oo! Att jag sedan inte hade en aning om denna jubileumsdag var visst högst förnärmande för min skattjägare.
Själv tog jag en sväng i Åhléns medan alla andra affärer stängde för dagen. Har börjat en oroande tendens i och med min yoga inne i stan och tid innan passets början. Även denna gång blev det några ting inhandlade, men till mig! En go myströja som är rejält tilltagen runt magen, samt nya tofflor! Rättfärdigade mina inköp med att Oo köpt en andra innebandyklubba till träningen eftersom han glömt den han hade hemma på morgonen... Mina grejer var ändå billigare och mina gamla tofflor från 1998 eller nåt. Vi är så duktiga på att spara och motivera våra inköp!

Står jag rak i ryggen och bara vinklar ned blicken är det precis att mina fossingar kikar fram. Det till höger är fossing, det till vänster är Bäbis också kallad Fia. Ser att magen är lite skev, men hon ligger kanske lite upp och ner eller nåt. Jag har min nya tröja på, fin va? Höhö!

Maja är fortfarande oförändrad och har fattat tycke för min sov/amnings-kudde! Fick köra bort henne därifrån när jag skulle lägga mig igår, och när hon så fick sängen för sig själv klättrade hon upp i den igen.

En ersättare för mig ska anlitas från Elan och kommer då att få gå parallellt tills jag försvinner. Blir konstigt att ha någon hängandes över axeln, men det är ju en del att sätta sig in i. Jag glömmer aldrig min egen totala förvirring över systemet, för att inte tala om hela Volvo"världen" och det egna "språk" som finns här ute. Man fattade ju inte om det var en byggnad, en befattning eller applikation de snackade om! Jaha, PoB jamen det var ju, nehej det var POB! Och vad var nu skillnaden mellan VAK och TMA? Jaha, byggnad och befattning liksom FCO, TMAC, RDA och BAM, skitenkelt juh. Hehe.

Yogan igår bjöd inte på några parövningar som tur var. En del statiska grejer men framför allt knipövningar för bäckebottensmuskulaturen. Det var rätt behövligt kände jag där vi låg och knep i grupp. "Tänk dig att du har en liten ärta i slidan!" Öh, okej, och så skulle den tryckas djupare upp och hållas kvar. Urgh, jobbigt juh!
"Tänk nu en dragkedja, där du börjar med att spänna sätet, sedan analöppning, slidöppning och så urinrör!" Shit, kan man knipa delar åt gången? Och så hålla? Jag har uppenbarligen missat en muskelgrupp under alla mina år av träning, hahaha! Men jag inser vikten av övningarna då det inte verkar det minsta roligt med inkontinensbesvär före och efter förlossningen! Så nu ska jag försöka komma ihåg att sitta och knipa duktigt nu och då! Kniiip, kniiip!

Under avslappningen skulle man se svävande moln, fästa alla tankar och bekymmer däri och låta det segla bort. Själv kom jag på mig själv att tänka tillbaka till min och Oos bröllopsnatt. Kanske på grund av att jag hade på mig den morgongåva han överräckte där på morgontimmarna, Sharkströjan. Låg och mös till mina minnen och blev som vanligt sömndrucken. Hade lagt ännu en extramatta under mig, men kände ändå av det i ryggen. Verkar bara vara jag som behöver två extramattor under den tunna (stinkande) yogamattan, alla andra kör bara med den!
 


Kommentarer
Postat av: Stefan

Syns ju på fotot att Oo:s portion är mindre... ;o)

2010-10-01 @ 15:30:07
Postat av: Linda till Stefan

Hans tallrik är dubbelt så djup...

2010-10-01 @ 15:40:17
Postat av: Anna

Självklart hittar du ett par tofflor med det märket. Jag vill också ha!!! Har de mammakläder måntro? ;o)

2010-10-01 @ 22:16:25
Postat av: Linda till Anna

Fanns på Åhléns! Men mammakläderna är det nog sämre med tyvärr :o/

2010-10-02 @ 12:46:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0