Maja är på väg...

... till veterinären nu med Oo. Hoppas allt går bra! Jag filmade en snutt för han att eventuellt kunna visa hur det ser ut när hon till exempel ska upp i sängen. Det är inte hopp eller det språng som hon vanligtvis gör :o(

Mitt eget läkarbesök igår gick snabbt och bra antar jag. Fick strippa och ligga ner så hon kunde klämma och känna, både i armhålorna och brösten. Därefter tappades lite blod för att kolla de vita blodkropparna. Får svar i eftermiddag.





Hon som tog provet tyckte nog det var ganska lustigt när jag frågade om jag fick ta en bild på mitt lilla rör!

Till mina kliutslag efter bromsbettet för två år sedan rekommenderades en svag kortisonsalva, då det tydligen var någon form av eksem som uppkommit. Tycker det är så konstigt att det dök upp i samband med bettet, och inte vill försvinna! Men får väl smörja duktigt nu och se vad som händer.

Fixade fläskfile till middag, och Fia var (som vanligt) alldeles tokig kring fötterna. Eftersom Oo skulle dröja en stund till, satte jag mig med "Civilization" vid köksbordet efter jag skurit upp köttet, som då fick ligga på skärbrädan på köksbänken. Hör hur Fia gnäller och plötsligt hur hon hoppar upp!
"-NEJ!!" Vrålar jag och hon fryser till is med den stora blicken på mig. Så ser jag riktigt hur hon tänker, "jag chansar", hugger tag i en bit kött och tar till flykten! Hon hinner inte ens över kanten förrän jag är framme och tar henne i nackskinnet, och så blir vi stående där en halvminut. Jag som gormar att hon ska släppa taget, med en hand stadigt i nackskinnet och den andra dragandes i köttbiten, och Fia som med stora upproriska ögon envist biter fast i sitt byte. Nästan så jag kan föreställa mig hur hon försöker suga i sig så mycket som möjligt av det hon har i munnen. Till slut släpper hon motvilligt och åker burdust ned på golvet. Trots att det sedan räcker ganska bra med skarp röst och en gest för att få henne att gå därifrån sedan, så gnäller hon vidare och jag kan inte låta bli att tycka det är lite komiskt. Just det där ögonblicket när man riktigt såg "jag chansar!", trots att hon egentligen insåg att det var hopplöst. Hon är verkligen som ett barn ibland, och nej, hon fick inget kött senare! Xo)

Efter middagen skulle skötbordet monteras, och mycket frustrerat upptäckte vi att en del saknades! Ingen liten skruv eller plugg, utan ett helt skiljeplan!
Klockan var sju så ringde varuhuset som erbjöd milersättning om vi åkte och hämtade den själva. Eftersom vi köpte den i Kållered var det dit vi fick åka, så en och en halv timme senare var vi hemma igen och kunde fortsätta. Tycker det är rätt snyggt att utbetala milersättning. Helt rätt egentligen, men inte väntat.
Så nu står skötbordet på plats i badrummet, med lite av grejerna som inhandlades från Gekås. Kunde inte heller låta bli att montera upp Tummenmobilen bara för att få se den. Ett skötbord i vårt badrum! Hur skumt är inte det!?
Stupade i säng helt slut och somnade medan Oo spelade "Starcraft".
 


Kommentarer
Postat av: Oo

Spelade faktiskt Starcraft II!!!!

2010-10-20 @ 12:08:27
Postat av: Linda till Oo

Jaja, TVÅAN då! Så som jag spelade "Civilization FEM!" :o)

Petigt värre!

2010-10-20 @ 12:13:41
Postat av: Elin

Ah, kul att få upp saker och "boa" lite... :) Anar att det är samma skötbord som vi hade? Leksvik..?



Hehe, buskatt... men hon fick ju i alla fall smaka lite på köttet... :) Hoppas det går bra med Maja nu!

2010-10-20 @ 12:30:21
Postat av: Linda till Elin

Jepps, det är exakt samma som ni hade! Kollade bakåt i din blogg och såg den då ni satt ihop den! :o) Gillar det byråliknande utseendet.



Mm, det var väl det hon tänkte på också, att åtmindstone hinna få fylla munnen av smaken! Xo)

2010-10-20 @ 12:46:46
Postat av: Anna

Man måste ju testa gränserna ibland. ;o)



Tummen ned för saknade delar på Ikea. När man får det hemört och man har några mil till närmaste butik så är det inte lika kul...

2010-10-20 @ 14:48:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0