Grattis till mig!

Titta, titta vad jag har! Present från dom allihopa, inklusive Oo! De är ju så himla dyra att jag förlikat mig med att jobba ihop mina bröddegar med elvispen! Här ska det bli bröd! Hohoho!
Tomas och Monica hade med sig Charlie som de passar under en vecka medan Lise-Lotte och Ove är i USA. Katterna var överförtjusta, eller inte.

Kycklingmiddag efter önskemål och så tårta såklart! Nu sitter Oo och Stefan med nåt nytt spel där man ska tänka och ha sig, dvs inget för mig. Jag har skurit ihop en gulaschsoppa som nu står och puttrar på spisen. En trippel sats som förhoppningsvis ska rendera några lunchburkar! Vi har varit sorgligt värdelösa på matlagningsfronten till lunchlådor på sistone.

Phu! Nu värker fötterna efter allt stående i köket, så medan soppan puttrar ett gäng timmar ska jag nog passa på att lägga omkull mig i soffan. Det har inte blivit mycket av den varan denna helg. Gott att ha fått röjt här hemma i alla fall, Oo betade av sin lista utan att knota. Duttig Oo, men så är det sådana han vill ha och behöver för att få lite fart. Jag ska bara träna på att skriva upp grejerna utan att få allt för dåligt samvete! :o)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0