All by myself

Stoffe åker till Turkiet, Helena är i Kina, I'm all alooone! Vem ska nu svara på alla mina frågor? Alla mina upprepade frågor?
Ganska fullt upp än så länge vilket är kul, alltid roligt att ha mycket att göra så länge man känner att man har kontroll. Inga frågor jag än så länge inte kunnat besvara, och då är det sköj. Får bara hoppas att det fortsätter så, men skulle inte förvåna mig om det blir nån grej där det skriks nedifrån banan - "Var är våra vibrationsmakapärsservrar!?" och hela bandet stoppas och ingen vet varför och därför ringer oss och hoppas på svar och lösning.
Apropå "All by myself" så gör ju Celine den onekligen rättvisa, men i detta klipp kommer jag på mig själv att mer fokusera på hennes catsuit än hennes sång! Xo)
Fashinerande hur modet förändras, både beträffande kläder och hår. Tycker själv att mina frisyrer varit mer eller mindre snarlika hela tiden. Lyckades ju aldrig riktigt få till det där stora burret som var poppis under nittiotalet, så det mest "extrema" var väl kort page där ett tag.
Oo har ju också haft page! Typ såg det ut som det i varje fall, men han hävdar att det var rakat på sidorna och det "i mitten" föll ned så det liknade page. Mycket snyggt, eller inte!
Somliga moden hör bara hemma i det förgångna...!
Men hur är det med punkarna nuförtiden? De där med det långa håret i "spikes" eller vad det kallades och tuppkam? Kan inte erinra mig att jag sett någon sådan på väldigt lång tid. Flukturerar hårmodet i den gruppen också? Eller finns de ens kvar i den yttre bemärkelse som jag själv lärt mig beteckna dom?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0