Varm! Eller nä, eller kanske jo...

Funderade på att stanna i sängen idag. Trodde igår att halsen var på väg att ge sig och förkylningen bli en kort historia, men den bränner fortfarande och näsan spränger trots frånvaron av snorflöde. Har klunkat i mig en termos medhavd varm nyponsoppa och sitter och svettas.

Under Oos slutliga röjning av arbetsrummet hittade han ytterligare tre gamla mobiler! Sammantaget med de vi tidigare hittat så är det bara att konstatera att jag ligger i LÄ när det gäller mobilomsättning! Ska man nu räkna med Oos senaste avlagda iFån3 så har vi sju mot tre. Skulle säkert kunna klämmas in fler också som hamnat någon annanstans!
 
(Första laddningen)

Okej, nu fryser jag trots att jag sedan graviditeten för ovanlighetens skull har långärmat under tjockiströjan. Höfterna känns förresten ganska ok. Om jag inte känner efter för mycket så är det knappt något också på vänstra sidan. Höhö! Oo gav mig den misstänksamma blicken när jag imorse svarade att det kändes bra, men det gör det juh! Kunde vara mycket, mycket myyycket värre!

Fia tycket ju om att ligga i Oos gamla kontorsstol i arbetsrummet. Nu är rummet helt tomt förutom en bokhylla, men hon går ändå gärna och lägger sig där inne mot väggen. Kan det ha något med de ej verifierade "currykryssen" att göra? Men i och för sig har ju Fia en förmåga att kunna fläka ut sig precis var som helst och hur som helst utan rim och reson.

Allt medan dagsljuset tog över under min 40-minutersväg till jobbet framträdde den frostvita omgivningen allt tydligare. Sådär vackert med tjockt vitt lager på träden att man nästan blir lite blödig i hjärtat! Saknas bara snö nu för att göra det komplett. Jag hoppas det blir en riktig vinter i år igen, så som förra! Ingen västkustk regn-slask-blåst-snö-regn-slask-is-vinter tack!

Vecka 33, alltså sju veckor kvar nu och det är konstigt så mycket kortare det känns när man är nere på ensiffrigt! Skulle ju kunna vara bara fem, men också nio. Har börjat fundera lite smått på vad man ska ha i bb-väskan och fått bra tips av Anna, som ju kan pluppa när som helst!
Fick en fundering på handdukar om man behöver ta med egna sådana? Det ska ju kanske badas och duschas, men ingenstans i alla tips står det att man ska packa handdukar. Får man låna sådana där?

Blev förresten lite prat om förlossningsställen vid kontrollen i fredags. Oo ställde en massa frågot rent allmänt också vilket var jätteroligt. Eftersom vi går i Gråbo så hör vi till Borås, och det verkar inte så dumt där faktiskt. Att det är babyboom här i Götet också lockar varken Östra eller Mölndal särskilt mycket, då det med stor sannolikhet innebär delade rum med andra mammor och omöjlighet för Oo att sova över. Dags att börja kolla upp de olika alternativen.
Brr, blev extra konkret där med förlossningspratet, att jag ska ju ska trycka ut en unge! Urgh!


Kommentarer
Postat av: Anna

Tror inte det behövs någon handduk i väskan. Man kan ju komma in ganska akut utan någon väska. Det är ju trots allt ett sjukhus...



Mmm, det är svårt att ha nedräkning när man inte vet exakt när det är.



Ang Fia, så är hon ju märklig med sina sovplatser överhuvudtaget. ;o)



2010-11-08 @ 12:14:27
Postat av: Linda till Anna

Det är sant, i alla tre fall! Xo)

2010-11-08 @ 12:34:49
Postat av: Elin

Handdukar fick jag där! Till förlossningen hade vi inte ens med väskan, vi trodde ju vi skulle få åka hem igen ;) Men den låg i bilen så Andreas fick hämta den senare!



Hör ni till Borås? Det är ju långt att åka.. och jag som tyckte vi hade lång väg till Mölndal när det väl var dax att åka in och snön vräkte ner....

2010-11-08 @ 14:44:28
Postat av: Linda till Elin

Vilken tur att den låg i bilen iaf! :o)



Det verkar vara lite olika beroende på ställe vad som tillhandahålls. Känns som man kommer att helgardera sig och ha MASSOR med sig! Xo)



Jepps, Borås och NÄL uppe i Vänersborg hör vi till då jag går hos bvc Gråbo. Ja, Johan oroade sig lite över slingervägarna genom skogen om vi nu skulle välja Borås. Men sen är det ju kanske inte ens säkert vi tar oss upp för första backen! Johan kanska bör läsa på lite om hemmaförlossningar! ;o)

2010-11-08 @ 15:20:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0