Vintersulepremiär

Slemmet och hostan börjar ta över, så tyckte det var lämpligt att ta med det till jobbet. Känner mig heller inte lika luddig i huvudet, så det får gå!
Vi satte på vinterdäcken på Gulingen, men Saabis får vänta en stund till. Skjutsade därför Oo till pendelparkeringen där Saabis parkerats, och såg allt några fler övernattare, förutom de som stod i närheten av första backen där alla gick bet.
Plockade förresten upp en karl på vägen ned, som också lämnat sin bil där nere :o)
Med tanke på mängden snö som låg kvar och väderläget förblir oförändrat, så lär Oo nyttja pendelparkeringen någon natt till i hopp om att det ska tina undan såpass att han kan få Saabis om ända hem för däckbyte. Det funkar ju bra att han åker ned med mig, och så får han en prommis hem sedan.
Jag skulle dock inte ha staplat Gulingens avtagna sommardäck på hög i förrådet, för det kändes minsann i höften efteråt! Baktill på vänster sida, ajajaj! Oo var lätt förgrymmad på mig, men just där och då kändes det ju inget och idag är det så gott som borta. Hade så dåligt samvete för att han fick byta däck åt mig, så flängde runt och försökte hjälpa till med allt annat runtomkring. Gillar inte att känna mig hjälplös och beroende, och var beredd på att tuffa Gulingen till en däckverkstad för snabbt och relativt billigt byte, om det nu inte blivit det faktum att jag inte ens kommit mig dit nu pga snön. Ja, jag behöver jobba med att släppa kontrollen och kunna ta emot hjälp utan att skämmas.

Julbordsinbjudningarna börjar trilla in nu, från IFK-Göteborg och Elan. Tänkte strunta i IFK, men får se om jag ändå inte ska vara social och haka på Elans detta år. Det blir ju första gången sedan jag började hos dom, och Stoffe tyckte det var helt ok. Dessutom är det på min sista dag innan jag försvinner på föräldraledigheten, så det kanske kan passa bra. Då kommer jag att vara i vecka 38, får man plats med en massa julmat då?

Julbord på Landet också, eller snarare "Panget" (Hakefjordens pensionat) med Oos hela familj om tre veckor. Då är vi inne i december! Jag minns min och Oos andra date, på café i Stenungsund. Han kom upp för att träffas innan han skulle vidare till just familjens årliga julbord där på Panget. Det var andra gången vi träffades och jag minns hur rastlös han verkade där han satt med sitt kaffe och hoppande ben. Var jag så tråkig? Var han alltid så rastlös? Och jag förstår ju knappt vad han säger! Göteborska alltså jösses! Hoho!

 


Kommentarer
Postat av: Anna

Några stora portioner går det då inte ned för mig här i 38a land men några prinskorvar ska du väl kunna trycka ned. ;o)



Kontrollen ja, du har några veckor att träna upp (eller ned) den på!!!

2010-11-10 @ 10:35:58
Postat av: Linda till Anna

Ja, framför allt när det är gratis! ;o)

Och beträffande träning att begränsa det man kan/vill göra är det ju inte så mycket till val när man helt enkelt inte KAN. Låter det bekant? ;o)

2010-11-10 @ 10:50:00
Postat av: Anna

Hihi, jo då. ;o)

2010-11-10 @ 11:24:37
Postat av: Trondadriana

NICE SITE WELL DONE

2011-04-15 @ 09:15:38
URL: http://trondadriana.blog13.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0