Torsdagen

Gjorde en U-sväng på Norrleden och styrde Gulingen in mot stan för att äta middag med Oo innan hans innebandy. Inte helt planerat, men man är ju inte precis svår när det gäller möjligheten att slippa fixa mat själv. Trodde jag glömde kameran i bilen så det blev ingen dokumentation av sushin, men då jag har ett gäng sådana sedan tidigare är det nog inte så svårt att föreställa sig! Hittade sedan kameran i innerfickan på jackan. Öh.
Väl hemma tig jag faktiskt en liiten promenad. Skönt men jobbigt. Hela kroppen känns bara klumpig och osynkad. Att sedan promenera i klämmande skor är ingen höjdare heller precis. Lade mig sedan i badet tills Oo kom hem.

Fick lite oanmält reda på att min ersättare kommer att följa mig from idag fredag! Han verkar helt ok, men att ha någon "hängande över axeln" i fyra veckor är ju sådär, med allt vad det innebär...!

Gott att det snart är helg i alla fall, men vi har i alla fall en att-göra punkt som inte hamnar under nöjessidan. Till och med Oo tyckte det såg bedrövligt ut hemma nu, så det blir ett storröj! Imorgon är vi bjudna på surströmmingsfest hos min kusin i Frölunda. Hans föräldrar Sven och Gertrud är nere och hälsar på och ville så gärna träffa oss. Vi ska få sill som alternativ Xo)


Det är så roligt att bläddra bland alla bilder man samlat på sig! Minnena kommer tillbaka, här från 2008 när vi bilade med Oos föräldrar genom Sverige och en sväng i norra Norge. Tänk att det skulle dröja så många år innan jag fick se Lapporten ordentligt! Så mycket vi hunnit göra tillsammans, ah minnen! :o)


Kommentarer
Postat av: Stefan

Hmmm...



Undrar om inte Oo har andra delar av den resan som främsta minne... någonting uppåt treriksröset till? :o)

2010-11-19 @ 12:58:54
Postat av: Linda till Stefan

Hehe, ja det var minsann något speciellt!

2010-11-20 @ 07:52:54
Postat av: Albin

Hej hej! :D Du har en väldigt fin blogg^^



Hur mår du då? =)

2011-05-27 @ 19:04:47
URL: http://nallou.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0