Nyttig


Eller nåt. För att vara jag i alla fall va? Oo fick såklart vara försökskanin, så jag kunde provsmaka, och när de var sötare än en ihoprullad Maja, vågade jag också gå lös på dom! Brukar annars undvika klementiner, eller mandariner, eller satsumas, eller vad de nu heter (hur ser man skilnad??), eftersom det är så omständigt och tidsödande att äta dom. Jag måste nämligen rensa varenda klyfta från allt sådant där vitt och segt och läbbigt. Det samlar sig bara i munnen till en seg äcklig klump, och är därför anledningen till att jag aldrig ätit en hel apelsin om den inte skurits ur från sina hinnor först!


(Blääh!)

Är dock evinnerligt glad att jag tog med en rulle av vårt mjukismjuka toapapper! Nu minskar jag risken för skavsår under snoken också, för papperskorgen har onekligen fyllts på i rasande tempo. Missade telefontiden för läkaren, men att pricka in den ynka halvtimmen var som dömt att misslyckas!
Imorgon lär ju inte gå heller, för då sitter jag och vämjes till förlossningsfilm med de andra blivande föräldrarna i föräldragruppen!


Kommentarer
Postat av: Anna

Jag har ingen aning om skillnaden men en sort har då så där äckligt mycket kärnor i sig. Kan det kanske vara clementiner? Gläk!

2010-11-10 @ 10:40:26
Postat av: Linda till Anna

Ja usch, är det kärnor blir det ännu mera pill och inte värt mödan. Fy för att få kärna i munnen!

2010-11-10 @ 10:51:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0