Fossingar

Rotade fram ett par gamla träningsskor ur garderoben. De är så pass uttänjda att de funkar lite bättre än mina vanliga dojjor. I ett klent försök att uppväga de "icke kontorsmässiga" skodonen krängde jag på mig gravidkjolen jag köpte på H&M. Den är helt ok, men hur affärsmässigt är det med kjol och gympadojjor? Det funkar idag vid konstant skrivbordsläge, men tills imorgon då kursblock kör igång och jag ska spatsera omkring borta i PVH får jag nog försöka dra på mig stövlarna. Ser jag bara till att ge rackarn i att dra ned dragkedjan under dagen så ska det nog gå bra. Men har inte haft dom nu på nån vecka, så vill det sig illa får jag inte ens på dom på morgonen.
Bryr mig annars ganska föga faktiskt. Modelejon har jag ju aldrig varit, och även om jag kan sträva efter att uppfylla någorlunda dresscode på jobbet så är jag långt ifrån många gånger. Så framför allt nu när garderobsutbudet är klenare än mina biceps bryr jag mig ännu mindre. Inser att jag bara har fyra veckor kvar innan jag ska gå hem, så köpa mera kläder för det? Sällan!
Börjar dock bli osäker på om jag kommer att klara mig skomässigt när vintern verkligen slår till. När vi skulle ut på FTF-jakten igår provade jag mina UGG-liknande stövlar då jag fått för mig att de var något större. Kan säga att det tog många flåsande försök med hystriska skrattanfall där jag stod dubbelvikt över magen i mina försök att dra på mig dom! Tänk att man kan bli så slut av att ta på sig ett par skor, men till slut gick det vägen och de var lite väl trånga tyvärr. Sväller jag lite till så går det bara inte! Nästa modell är skoterskorna, och även om de är optimala för vinter, så är det inga man gärna klunsar omkring med i mataffären. Det vore nåt att komma med till jobbet! Haha!

(Ny trend på jobbet?)




Kommentarer
Postat av: Anna

Jag tycker absolut att du ska ta skoterskorna. Eller så satsar du på ett par flippflopps. ;o)

2010-11-17 @ 13:33:50
Postat av: Linda till Anna

Skoterskorna om det blir snö och flipflops om den håller sig borta? Eller kanske typ gröna foppatofflor? Har hört att de är populära mot slutet av graviditeten! ;o)

2010-11-17 @ 14:12:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0