Välkommen till klubben nr 2!


Så har också Jenny blivit medlem i fruarnas klubb! Tänk att få se min barndoms vän som brud i kyrkan, och vacker hon var! Tvillingarna Maja och Elsa med stolt storebror var så söta och starkt fokuserade på att inte trampa på mammas släp på vägen in! :o)
Något pampigare klockor i Öjebyns kyrka än de elektroniska som jag och Oo hade när vi gick in, och den traditionella bröllopsmarschen var verkligen pampig!
När Frida sjöng och löften avgavs satt en tillrest fd norrländska och snörvlade! Hopplöst!
Efteråt blev det lämmeltåg till Svensbyn dit de pga vattenskada på Byagården fått flytta festen. Mysig liten skolbyggnad i skogen som fick mig att tänka på inklämda betongskolor mitt i storstäders betongdjungler med en rysning. Dock inte lika stor rysning som myggen förorsakade! Brutalt påmindes jag om dessa blodsugares terror, och Oo fick introduceras för Norrlands baksida. Ändå var det inte så illa som det kan vara ibland!
Jag kan inte påstå att jag varit på en massa bröllop, men detta var banne mig det som var mest välorganiserat, sett ur toastmastersynpunkt!
Värdparet hade verkligen lagt ned otroligt mycket tid och arbete så att kvällen förflöt smidigt utan att bli för svulstigt, tråkigt eller överdrivet. Sånger, lekar och aktiviteter av alla de slag, och bara en sådan sak som bildspelet med anekdoter som gav svar på den tipspromenad om brudparet som gästerna fått gå under pausen (avdukandet av borden), var grymt bra!
Göteborgaren fick tillfälle att sjunga "nationalsången" (Nere vid Piteälva) med alla andra, men trillade inte dit på dialekten lika mycket som förra gången vi var uppe :o)


Så som Jenny har jobbat och slitit för att allt skulle bli så bra! Så gott som hela buffén, som jag naturligtvis missade att dokumentera, och vilka mängder! Som vanligt tyckte man att man plockade så lite av varje men ändå blev man stående där med fullproppad tallrik som man inte orkade avsluta! Burp!

Ni sitter vi på Kallax efter en dags intensivt cachande. Nästan 20 stycken tror jag det blev!
Detta lär nog bli sista inlägget innan Nice. Vi landar vid tiotiden ikväll och åker igen vid sju imorgon. Sedan är det no more Internet! Men a heck of a lot of vacation!
Ett lååångt inlägg lär det bli när vi är hemma igen!


Kommentarer
Postat av: Jenny

Ett jättetack från oss! Både jag och Anders är otroligt tacksamma och glada över att ni tog er tid att komma upp och dela den här dagen med oss. Det är två trötta med otroligt nöjda äkta makar som kommer att somna gott ikväll! :-)

...och visst var Anna & Johan otroligt duktiga? In i minsta detalj. Vi kunde inte ha valt bättre värdpar!

2010-05-30 @ 19:26:36
Postat av: Anna

Grattis Jenny! :o)

2010-05-30 @ 21:22:39
Postat av: Elin

Grattis till brudparet! Väldigt vackert!

2010-05-31 @ 11:14:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0