Papper? Bomull?

"Final Saturdag Fight" i lördags blev riktigt ösigt med många trötta men nöjda deltagare i Almedal. Alltid kul att köra specialpass och teama med andra bra instruktörer! Jag körde "The final countdown" som nummer två och den nuvarande trean samt en gammal styrka med mycket planka och armhävningar. Ough!
Medan jag svettades var Oo ute i regnet och cachade. Sju stycken loggades innan vi möttes upp och åkte direkt upp till Landet. Jag slocknade totalt så fort jag satt mig i bilen. Blev trött, vilket höll i sig resten av dagen. Bjöds på grillat och gott hos Oos föräldrar, och då vädret var lite bättre där tog jag och Monica en liten promenad medan Oo och Tomas hämtade lite furustockar och blivande ved. Det var ganska skönt att gå en sväng, men sedan gick jag upp och somnade medan pojkarna kollade på handboll.
När matchen var över drog vi till Andreas och Elin där det bjöds på tacos! Snacka om lyxdag att inte behöva laga mat en enda gång! Mycket gott, och Noel verkade uppskatta det så mycket att han slängde alltihop på golvet. Hej å hå, snacka om att ha tålamod som småbarnsförälder!
Om två veckor ska både Andreas och Elin springa Göteborgsvarvet, och om mindre än en månad ger sig Elin i kast med Stockholms maraton för tredje gången! Jag är så impad!
Därefter blev det äppelpaj och Skip-bo som jag inte spelat på evigheters evighet, men när jag efter mycket om och men någorlunda fattat hur det fungerade, så var det riktigt kul. Gissa vem som vann? :o)












En bild från lunchcachingen i fredags och en bild på den travelbug som Oo tog tillvara under sin tur igår, "Die blaue maus" eller hur det nu stavades. Vi vet inte riktigt vad den har för mål då det stod på tyska! :o)

Avslutningsvis skriver jag GRATTIS till oss på vår ettåriga bröllopsdag! Inte klokt vad fort det gått, ett år sedan vi stod där i den Norska sjömanskyrkan i San Francisco och blev man och hustru! Tack för ett underbart första år min Oo och fler ska det bli!



























Kommentarer
Postat av: Stefan

Jupp, grattis på bröllopsdagen! Hoppas den blir alldeles underbar! :o)

2010-05-09 @ 14:54:10
Postat av: Anonym

Stort grattis från oss! :o)

2010-05-09 @ 20:51:21
Postat av: Elin

Stort grattis på bröllopsdagen! Hoppas att ni har en fin dag!!!

2010-05-09 @ 21:07:03
Postat av: Linda

Tack alla! :o)

2010-05-09 @ 21:57:36
Postat av: Jenny

Wow. Vilken fantastisk bröllopsbild!

2010-05-13 @ 23:15:01
URL: http://www.gbgnattliv.se/jenny
Postat av: Linda till Jenny

Tack! :o)

2010-05-14 @ 14:29:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0