Vårväder!

Ryggläge i sängen med Fia uppå, Oo intill med Maja uppå och Sporten på tv:nmed en massa damm uppå. Rätt in genom sovrumsfönstret fick vi en strålande morgonsol som tillsåg att vår dag började relativt tidigt. Så vackert väder måste tillvaratas, så det blev mycket gjort på utsidan idag. Jag invigde vår nya häcksax samt härjade runt med stor och liten sekatör medan Oo rensade i vår hemska "komposthög" utanför dörren och eldade ofantliga mängder i tunnan. Jag fick också leka lite med elden genom att bränna av vår lilla skogsdunge.
 



Till tretiden var det Linda med solbränt ansikte som åkte in till Sportlife Ullevi för att köra ett combatpass. Var lite småvirrig med gick hyggligt ändå. Bytte ut nummer fem och nio.
Väl hemma igen var det middags-förberedelser, och till strålande vårväder blev det grillning såklart! :o)

Vår första cache godkändes och lades ut vid halv sju imorse. 07.59 loggade den förste på nätet!
Var satte vi cachen då? Jo, vid Estrellafabriken såklart! :o) Och som en FTF-belöning hade vi lagt en mini-chipspåse. Ätbara grejer ska annars inte lämnas i cacherna, men med tanke på hur på hugget FTF-jagarna är här i området, antog vi korrekt att den inte skulle bli liggande länge :o)


Kommentarer
Postat av: Stefan

Oj, nu kan man ju se huset! Snyggt jobbat! :)

2010-05-02 @ 21:44:59
Postat av: Linda till Stefan

Hehe! :o)

2010-05-03 @ 08:37:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0