Söndagen

Inte riktigt lika morgonpigga, men väl uppe blev det mumsig våffelfrukost! Vädret såg ut att bli lika strålande som lördagen, men vi tillbringade hela den soliga fömiddagen på insidan. Jag läste ut "Snabba cash", och jag håller fast vid mitt första intryck av att den var riktigt bra. Oo grejade med lite geocaching och Runescape. Sedan packade vi ihop lite grejer och gav oss ut på caching i Mölnlycke. Soligt och varmt att trampa i skogen och klättra upp på höjder, men härligt att komma ut en sväng. Kändes som högsommar!
Att logga en cache mitt i en rondell på ett diskret sätt är inte så lätt! Då kan det vara bra att ha kameran till hands och agera turister med Rondell-fetish!

Blev en sväng genom en mysig park med gigantiska ekar, där cachen dock verkade ha blivit mugglad (borttagen av icke cachare). Sedan blev det att blåsa till Sandared och Anita och Roland. Ett snabbt klädbyte i Olsfors (tror jag det hette) och vi anlände right on time! Vi fick en ordentlig genomgång av huset med dess larm, jalusier, gasspis mm, samt tips på platser och matställen att besöka. 
Huset ligger i en liten by som heter Tourettes-sur Loup som verkar hur mysig som helst! Från huset är det tio minuters promenad ned till det lilla torget som vi lär utforska ordentligt. Sedan ska vi utforska andra små byar, men naturligtvis också besöka Nice, Cannes och Monaco. 
 
Tillgång till Internet har vi dock inte, vilket egentligen inte gör något annat än ur cachingsynpunkt. Vi får se till att fylla GPS:en med querys innan vi åker och så logga de vi hittar när vi kommer hem. Inget bloggande på två veckor alltså, men å andra sidan verkar det inte bli mycket tid över för sådant ändå. Nu ska det vara semester och ingenting annat! :o)
Själv huset har vi sett på bild och när vi nu också fått det beskrivet verkar det bara helt underbart! Lär känna oss lite glassiga när vi kör fram och låter grinden glida upp av en knapptryckning. Att vi sedan får påminna oss om att aktivera skallarmet innan vi lägger oss lär inte vara några problem. Efter noggranna anteckningar och väg-anvisningar bjöds vi på grillat gott och efterrätt i solen. Deras boxer Porshe höll oss sällskap hela tiden och är så charmig i all sin slafsighet! :o)


När det blev lite kyligare förflyttade vi oss in, och strax därefter brakade åskväder med dundrande regn ut! Det var dock över lika snabbt som det kommit och solen värmde igen resten av kvällen.
När det sedan var dags att åka var det rätt blöta framsäten tack vare vindrutorna jag så omtänksamt dragit ned för den stekande solen...

Idag blev det jobb hemifrån för Oo som visade sig ha en stor bult eller liknande i sitt högra bakdäck och var plattare än mitt flottiga hår denna morgon. En oväntad och ovälkommen extra utgift som tyvärr kan hända.


Kommentarer
Postat av: Stefan

Kan ni verkligen åka bort nu när Goldie skadat tassen?? :o)

2010-05-24 @ 10:47:42
Postat av: Linda till Stefan

Det kan du lita på! Inget kan stoppa vår semester!! :oD

2010-05-24 @ 11:27:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0