Sista dagen!

Vad några jordgubbar kan piffa upp en tråkig filtallrik! Jag fick en massa jordgubbar av snälle Nicke och nu är det tömma kylskåpet som gäller, därav denna färgklick på morgonen. Varför har jag inte kommit på det tidigare? Har dessutom med mig hubelibubbar till jobbet att mumsa på idag :o)

Till Sisjöns sista onsdagspass blev det sex deltagare, och efter en tung start vaknade kroppen till liv och energin boostade! Jag var riktigt seg innan passet, tja hela dagen egentligen och kände inte riktigt för att köra klass. Men det spelar ingen roll, när man väl är där och kommer igång är det så jäkla roligt!

Goa Anneli hade med ett litet foliepaket till mig! Fästingbettet jag fick i måndags kliar och är rött och lite svullet. Ser ut som ett svulstigt bromsbett. Dagen efter jag plockade fästingen hittade jag två liknande klisaker på andra benet, och de kliar nåt infernaliskt! Så hon hade tagit med nån salva som kanske skulle funka och tror banne mig att det dämpar kliandet! Får se om svullnad och rodnad går ned också eller om dessa blir lika långlivande och ärrefterlämnande som de andra betten jag har. Det jag fick på sidan av magen förra sommaren är ju fortfarande kvar i nån knepig muterad men lika väl kliande form.

Nåväl, idag är det sista dagen innan en efterlängtad semester! Påbörjade faktiskt en form av packning igår och fick två tvättmaskiner körda. Ikväll är vi båda hemma sent efter våra respektive träningar. 07.50 lyfter planet imorgon och innan dess skulle jag helst ha velat hinna klippa gräset, massakrera våra stamliknande ogräsbuskar, dammsuga, röja och köra en tvättmaskin till. Nu blir det det absolut nödvändigaste: Packa och tömma kylen, vattma blommorna och för all del inte glömma soporna!

Vi hinner ju inte mycket mellan Piteå och Nice eftersom vi landar efter nio på söndag och lyfter 07.00 på måndagen.
Oo försökte identifiera huset i Nice via Google maps. Enligt vägbeskrivningen kan det vara detta, så vi får väl se om det stämmer! Lite synd att jag inte kan blogga medan vi är där, då en skildring i efterhand obevekligen tappar många detaljer. Om Oo tar med sin laptop skulle jag iofs kanske kunna skriva i ett word-dokument. Får se, jag ska ju inte ha tid för det ändå! ;o)


MEN, om Katla nu skulle få för sig att ta över efter sin mindre kompis med det konstiga namnet, så hoppas jag hon kniper igen i några dagar till! Please?


Kommentarer
Postat av: Anna

Man kan inte hinna allt... ;o)

2010-05-27 @ 10:59:55
Postat av: Linda till Anna

Nej tyvärr! XoI

2010-05-27 @ 12:55:08
Postat av: Stefan

Ni e änna cacha!!

Jaga och logga cacher kan ni, men inte blogga!! Tänker inte alls på oss i supporterklubben??!! :o)

2010-05-28 @ 18:35:27
Postat av: Linda till Stefan

Jamen hur ska du klara dig när vi är i Nice dårå? ;o)

2010-05-28 @ 20:57:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0