Riktigt härlig dag!

Uppe tidigt till en dag som började lite mulet med enstaka regndroppar. Städade och röjde på insidan för att sedan gå ut i solskenet och jobba lite i trädgården. Gräsmattan behövde verkligen klippas! Själv gjorde jag ett försök att få igång elden i tunnan men avslutade gräsklippningen så Oo fick få igång den istället. Vad otroligt mycket trevligare det blir när gräsmattan är klippt! Lite lunch och avslappning i solen som brände rejält! Ovan hud fick gömmas i skuggan efter en stund. Påbörjade Jens Lapidus "Snabba cash" som jag haft ett tag, men som jag vid första försöket inte kom in i. Nu är den riktigt bra och jag har kommit in i hans sätt att skriva.

Vid tretiden kom Johan, Anna och deras lilltös Mathilda. Fick en jättefin blomma (minns inte namnet), som passade perfekt för en av de stora utekrukorna. Fika, liten sväng till tjärnen och prat.
När de åkt blev det premiärparti Kubb! Gissa varför det bara blev ett parti...
 







Kycklingmiddag, Super Mario Wii och en halvliter jordgubbar med massor av grädde och socker! :o)
Paddorna lyste med sin frånvaro i tjärnen men istället desto fler grodyngel! Så söta! Jag minns dammen i Pitholm som hade svarta tjocka stim med yngel som vi hämtade hem. Sedan följde man dom från benen började komma tills de var mer eller mindre färdiga små grodor och det inte var lika roligt längre.

(Tå töt!)


Imorgon blir det nog lite caching om vädret tillåter innan vi åker till Anita och Roland. Vi ska hämta nycklar och få lite info om deras hus i Nice som vi ska få bo i. Det ska bli så roligt att träffa dom igen, och så är de så himla goa och bjuder på grillmiddag också! Som om vi inte fått nog! Tänk, om drygt en vecka är vi i Frankrike! Och om mindre än en vecka, är Jenny liksom Anna och mig också en fru! :o) Ska bli så kul att åka "hem" till Piteå en helg med min Oo. Snacka om att jag vill till Paltzerian!


Kommentarer
Postat av: Jenny

Välkommen "hem". :-D

2010-05-22 @ 22:10:07
Postat av: anna

haha här var ju bilderna....inte så hemma på bloggar haha

2010-05-23 @ 12:48:41
Postat av: Linda till Jenny

Tackar, tackar! Ska bli så kul!!

2010-05-24 @ 09:53:18
Postat av: Linda till Anna

Hehe, välkommen! Du ska se att du snabbt lär dig hur de funkar! ;o)

2010-05-24 @ 09:53:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0