Min måndag

En riktigt blek och morgontrött Linda plirar bakom ratten och kväver förgäves sina gäspningar. Vi fastnade lite framför Super Mario Wii så klockan hann passera halv elva innan man var i säng. Skandal! Xo) Fick sova bättre denna natt än föregående i varje fall och ganska mysigt att vakna till med näsan i Majas päls där hon ligger på min arm.
Super Mario där man spelar tillsammans ger verkligen utrymme för prövningar av ens förhållande! Det går inte att köra sitt eget race utan samarbete är ett måste. Lite frustration, mycket skratt och stora triumfer när man till slut kommer förbi platsen man dött på femtioelva gånger!

En ny middagsrätt blev det också samt fruktsallad när jag kom hem från combatpasset. Lax, torsk, vete-nåt och diverse grönsker med sås. Riktigt gott!
Sex deltagare blev det på passet varav två nya, en mor och dotter som kämpade grymt bra! Säger också tack och lycka till, till Marc som lämnar vår lilla grupp för ett år i Dubai!

Gääsp!

Men som Oo sade imorse: Bara åtta arbetsdagar kvar till semestern nu!


Kommentarer
Postat av: Anna

Jo, man får absolut testa sitt förhållande med det spelet. Och förlorar liv gör man i mängder... Jag funderar på att träna lite på egen hand innan vi kör nästa omgång.



Härlig nedräkning! :o)

2010-05-18 @ 09:23:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0