I väntan på Oo

Fiskbullemiddag för latmaskar! Oo är på väg hem från 0-0 GAIS mot Helsingborg, så jag passar på att skriva om min dag. Är lur på om det är det fina vädret som börjar locka ifrån mig mina få deltagare i Sisjön, då det endast kom två stycken. Menmen, plockade fram en gammal nummer åtta och en stryka med bara mage!








Jag rotade fram en av mina äldre topar som jag faktiskt inte använt särskilt mycket. Jag undrar nu lite varför, för jag gillar ryggen, men jag gissar på att de spridda fjärilarna längs ena sidan inte riktigt föll under combat-stilen. Det struntar jag i nu när jag kör i rosa också! :o)

 


Under dagen blev det också en lunchcachingtur med Mikael och Ulrik! Det blev dock lite magert resultat med endast en loggad, mycket finurligt gömd på en gångbro över Göta älv. Sedan gick resten av tiden till att leta en mystery/multi där vi fastnade på steg tre! Det avr tågväxlar och spår hit och dit som vi inte lyckades lösa. En annan gång kanske, men ganska frustrerande vilket är en anledning till att jag inte gillar mulits. Mycket tid för en enda loggning, och så kanske man falierar på den sista!


Vintern är över men jag fortsätter ändå att fylla på fågelmataren. Jag köpte ju typ en femkilospåse med jordnötter! Och så länge de är uppskattade så fortsätter jag att fylla på! I morse fick vi besök av en större hackspett! Visst är den fin? Zoomen är dock inte den bästa på min lilla kompaktkamera, men jag fick den dokumenterad i varje fall. En annan sak jag också fått bevis på är att rådjuren verkligen går inpå knuten! Pelargonerna som jag lyckades övervintra i förrådet hade kommit med sköra små skott som jag ställde ut i vårsolen. Happ, någon dag senare och de spirande små skotten var ett minne blott! De svarta små pillerlortarna alldeles utanför panoramafönstren talar sitt tydliga språk! Krukorna står knappt två decimeter från fönstren men de är där ändå! De kunde väl åtmindstone spatsera förbi när man har chans att se dom? Det tycker jag de kunnat bjussa på för att ha tuggat i sig mina stackars skott!

Jenny R är ju en mästarinna på att fota sig mitt i ett hopp, så då vill ju inte jag vara sämre! Det tog bara femtioelva försök och extra trötta ben innan jag lyckades tajma in det perfekt med självutlösaren! Haha! Ser ut som jag står på knä - i luften!

På torsdag  blir det dock ingen combat. Eller så kanske det blir det, i annan form. IFK möter AIK så jag ska jobba där istället och Anna F tar mitt pass i Kållered.
Nu kom Oo genom dörren och som vanligt slår han direkt på Sporten på tv:n för att se om något sägs och visas om matchen han precis sett. Jag har aldrig riktigt förstått det där.


Kommentarer
Postat av: Anna

Här blev det också fiskbullar igår. Men MED potatis. Mums!



Man får inga extra poäng när man plockar en sån mystery/multicache?

2010-05-04 @ 08:40:57
Postat av: Linda till Anna

Nej man får ju inte det :o/

2010-05-04 @ 08:55:25
Postat av: Jenny

Underbart hoppkort! :-)

2010-05-13 @ 23:12:47
URL: http://www.gbgnattliv.se/jenny
Postat av: Linda till Jenny

Hahaha, nästan i klass med dina! ;o)

2010-05-14 @ 14:30:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0