Från sängen

Oo fixade två datorer åt sin bror och vi tyckte de behövde lite snyggare skrivbordsunderlägg. Vad tycks?
Har legat i solen en stund, tvättat, städat lite och haft besök av Oos föräldrar som för tillfället är hundvakt åt Ole och Lise-Lottes vovve Charlie.

Katterna tyckte den extra gäste var jättetrevlig. Not.


Andelslägenheten som jag och Nina ärvde är på tapeten igen efter en lång tids tystnad från testamentsexekutorn samt både irländske och portugisiska advokaten. Rose-Marie dog öh, början på 2007? Hon bodde på Nordirland. Hon hade en andelslägenhet i Portugal som vi ärvde, två veckor i...augusti? Den kostar nästan 1200 euro per år! Så vi vill sälja, men för att göra det måste den skrivas över på oss först och det är denna process som tagit sådan himla tid. Nu har vi i varje fall fått besked att procedurerna som krävs för det formella ägarbytet är klart till en kostnad av 2000 euro. Och helst ska vi komma ned till Portugal och skriva under själva för enkelhetens skull. Happ. Tomas som hjälpt oss jättemycket med detta gick igenom en del av korrenspondensen han sammanställt. Det har blivit en del ändå.
Kom på att jag nog inte visat Oos montering av tv:n i sovrummet! Det var gött att ha den stående uppe på garderoben, men det blev ännu mera gött med vinkel. :o)

Jepps! Middag i sängen framför finalen av "Project Runway"! Imorgon är det ny arbetsvecka och combat i Sisjön, swooosch vad tiden går!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0