Ömma fötter

Oo kan ju fortfarande inte spela innebandy, men eftersom han hastigt och lustigt bestämde sig för att gå på Fröundahockey så fick jag sällskap till sushimiddagen! Alltid trevligt att hinna träffas en stund innan vi drar på våra egna aktiviteter igen.
Efteråt hade jag som vanligt rätt bra med tid, så jag gick på jakt efter en cache som Oo inte hann innan vi träffades.

Intill Mölndals kyrka hittade jag den lite annorlunda men passande cachen med namnet "Calling God", samtidigt som jag fick avnjuta en trevlig vy över "staden" som-alla-tror-är-en-del-av-Götet-men-det-får-man-inte-säga-för-det-är-ju-en-egen-kommun. Notera Gulingen där nere!




I brist på annat att göra efter den loggade cachen drog jag till anläggningen och laddade upp rejält innan passet. Typ. Men väl framför deltagarna så var man pigg och alert igen. Bytte ut 3, 4, 7 och 10 och snacka om att jag nu har träningsvärk i rumpan! Pratade med en deltagare efteråt och skulle göra en preview av "shoot"-rörelsen. Aaaaj!

På vägen hem blev det godis till Gulingen. Notera literpriset! Jepps jag kör 98 åt min Guling då jag märkt att han föredrar den framför 95:an.
Nu sitter Fia och jalmar och jag påminns att jag hörde henne spy minst fyra gånger i natt. Hittade och torkade en på mattan imorse, men vart tog de andra vägen? Hm.



(Gottigt till Gulingen)




(Gottigt till Gulingens ägare!)



Det är fortfarande plusgrader ute och dessutom rejäl dimma! Min vindruta är visserligen skitig, men så här bra var sikten banne mig! Det är inte ofta man får användning av dimljusen på bilen, men detta var onekligen ett lämpligt tillfälle.
Glömmer aldrig att jag missade dom när jag skulle ta körkortet. Fick naturligtvis en sådan där säkerhetskontroll innan vi skulle köra iväg. Jag gick igenom allt, satte mig igen, och kontrollanten blev stående kvar där bak, tydligt markerande att han väntade på något mer.
"-Vad kan du behöva om det skulle vara dåligt väder?" Sade han hjälpsamt.
Febrilt rabblade jag vindrutetorkare? Värmeslingor? Bromsljus? Dimljus har jag ju inga... Jag körde upp privat och var stensäker på att pappas bil inte hade sådana. Jag klarade mig ändå! Sämre gick det dock på teorin...

Nu är det en trött Linda som ska avnjuta uppvärmd äppelpaj innan sängen. Är jätteöm under trampdynorna så misstänker att träningsskorna börjar ha gjort sitt snart, då de blivit så utvidgade att fossingarna drar omkring och skavs sönder. De har ju dock några combatpass bakom sig nu.

Nej, dags för paj!



Kommentarer
Postat av: Anna

Mums med glass... :o)



2010-03-18 @ 22:48:20
Postat av: Linda till Anna

Och med chips! Har ni frossat nåt nu eller? ;o)

2010-03-19 @ 06:53:08
Postat av: Anna

Chips i stora lass har det intagits här. Å med dip!

2010-03-19 @ 09:11:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0