Uppdrag utfört

"-Se arg ut!" Säger Oo och Linda plockar fram bestämda vaktminen innan hon ger sig iväg till Möllan. Jag brukar faktiskt ha svarta byxor, se lite mer ordentlig ut till den danstillställning jag ska jobba på, men jag led ännu ett svidande nederlag mot två par svarta byxor. Det tredje paret jag har (och ännu kan knäppa utan allt för stora obehag) låg i tvättunnan, så vad ska en stackars expanderande korean göra? Oo som behöver riktiga hikingskor nu när han investerat i nya riktiga formgjutna sulor påpekade lite fint att jag kanske också skulle shoppa lite? Hm.

 
Sannex spelade ikväll och gjorde det riktigt bra! De påminde mig lite om Vagabond som jag dansade mycket till en gång i tiden (för evigheters evigheters sedan). Ett gäng unga killar som till skillnad mot många andra band, verkade ha genuint roligt tillsammans på scenen.
Rätt lagomt med folk ur dansutrymmessynpunkt, men för lite för arrangörerna vilket är så synd. De jobbar och sliter, och idag var de lite kort om folk så jag fick rycka in i köket. :o)

Snälle Oo hade handlat och fixade laxpytt när jag kom från första jobbet. Riktigt gott med nån curryröra till, så den lär det bli fler gånger!

Har fortfarande ont i halsen med den irriterande fjeshostan, är allmänt frusen (inte så ovanligt i och för sig) och seg (inte heller ovanligt). Nu känner jag dock att jag varvat ned så pass att jag kan göra mig klar och göra Oo sällskap i sängen! Såå skönt!


Kommentarer
Postat av: Elin

Haha, du har min kusin på bild :)

2010-03-20 @ 07:43:34
Postat av: Linda till Elin

Jaså? :o) På den till höger eller vänster? Hoppas han/hon tycker det är ok! ;o)

2010-03-20 @ 08:30:06
Postat av: Elin

På bilden till höger. Hon sitter längst ut till höger i svart t-shirt en bit "bak" i bilden :) Säkert inga problem :)

2010-03-20 @ 12:21:02
Postat av: Amy

Kusinen här, ingen fara, kul att man fastnar på bild :) Blir dans till Sannex ikväll igen, laddar för fullt med att tvätta, jippie. Borås nästa!

2010-03-20 @ 16:14:00
Postat av: Linda till Amy

Tvätta, ett rätt vanligt helgnöje tror jag... och alltid lika kul. Xo)

Just det, de skulle upp till Borås ikväll! Ha så skoj och kör försiktigt! :o)

2010-03-20 @ 18:13:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0