Snart freedag!

Trött men nöjd med goa endorfiner belönar jag mig själv med mumsiga chips och dip! Jag är en sann livsnjutare! ;o)
Oo ligger i soffan framför "Sveriges värsta bilförare", lite småkul men bara slutet kvar nu när man kommit hem.
Lite färre deltagare idag men kul ändå med bra respons! Jag fipplade för mycket med skivorna när jag skulle hitta rätt gamla låtar - inte bra. Körde "Zombie" och "Johnny B good" samt samma stretch som förra veckan, "What have you done". Den är så himla bra och hoppas deltagarna tycker det också!

Har en känsla av att jag är i minoritet när jag finner den ofantliga mängden skor i entrén för gullig? Under den här säsongen är det ju dock ett elände, och under regn- och tödagarna vi hade var det rena sjön innanför dörren. Då tycker man synd om de som städar! Senare tycker man synd om sig själv när man kommer på sig med att vandra ut med de blå tossorna på skorna.

Jepps, det börjar bli en välkänd bild detta: Sushi i instruktörsrummet. Provade dock ett nytt ställe utanför Frölunda torg och hans laxbitar var rejält ihop"tryckta" så riset inte föll isär när man doppade den i sojasåsen. Bra!
Oo som storhandlat efter jobbet har fyllt på mitt lager med Well-drycker då de är något billigare på Ica Maxi. Han börjar nog bli rätt haj på att hitta där nu! :o)

Shit vad slut jag är i kropppen! Man tar verkligen ut sig när man kör framför deltagare, inte alls på samma sätt som när man själv deltar som sådan! Jag blir så jäkla peppad av deltagarnas engagemang framför mig, musiken som är så himla bra och koreografin som gör att man bara kan ösa skiten ur sig själv!

På söndag blir det den nya koreografin och musiken vilket ska bli spännande! Sedan tar råplugget vid fram till releasen den 25:e. Men nu: Sängen!









Kommentarer
Postat av: Andreas

Grattis!



Som gammal Piteåbo ska du vara "stolt" idag Linda, nu är det klart att Piteå får en vindkraftpark på 1100 snurror.



Det må förfula landskapet (tycker dock inte jag, då jag vet vilken nytta de gör) men vad fan gör inte ex. en motorväg, ett kärnkraftverk m.m. Sedan har förvisso vindsnurror även de negativa sidor. Djurlivet påverkas mer än man tror.



Jaja intressant hur som helst..



2010-03-05 @ 07:26:27
Postat av: Anna

Gott med chips.



Vi har ett likadant skoberg där jag tränar. Att man hittar igen sina skor är konstigt. :o)



De blå plastisarna finns även på dagis. Det har hänt att man har gått ganska långt med dem på fötterna. Men så är man inte ensam om att ha gjort det heller. :o)

2010-03-05 @ 08:28:54
Postat av: Jenny

Det ser verkligen mysigt ut inne i instruktörs rummet!! :) Och sushi, igen :) Fast håller med, sushi är nam nam...

Och så himla kul att läsa din blogg också Linda, visst fasnar man ;) haha...ha en skön helg!! Kram Jenny

2010-03-05 @ 09:19:55
URL: http://www.gbgnattliv.se/jenny
Postat av: Linda till Andreas

Ja, jag hörde det på nyheterna imorse! Jag fattade bara inte riktigt vart denna Sveriges största vindkraftspark ska hamna, menmen. Visst är det bra, men samtidigt....tja, bidrog inte Piteå tillräckligt med sin finfina vattenkraft från älven? Xo) 1100 snurror i...Mora istället eller nåt? :o)

2010-03-05 @ 09:31:17
Postat av: Linda till Anna

Hehe, nej jag har förstått att det händer lite titt som tätt att någon lyckas traska iväg i dessa blå tingestar. :o) Ser ju lite kul ut!

2010-03-05 @ 09:32:33
Postat av: Linda till Jenny

Ja, jag tycker vårt är ett av de mysigaste bland anläggningarna! :o)

Tackar, och detsamma! Kram!

2010-03-05 @ 09:33:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0