Sebastian?

Jag mailade Mió Evanne för att fråga om det var ok att använda hans bild i mitt tidigare inlägg. Jag valde en vanlig och gjorde ett utkast som jag skickade för godkännande. Fick ett positivt svar och en annan bild att använda! Hahaha, okej, här försöker man skriva ett neutralt inlägg med en seriös bild för att säkertsälla chanser för användning och så skickar denna sköna människa denna istället!
Okej, hans hemsidor, denna bild och det faktum att han visst skulle ha 1600 och inte 1500  för att kamma mitt hår uppfyller vissa föreställningar om excentrisk frisör, och jag kan bara än en gång ta för givet att jag kommer att bli skitsnygg på Annas stora dag! Eller så blir det som jag uppfattar delar av dagens kläd- och skomode: Otroligt hippt men obegripligt för en stofil som mig.

Jag ska dock vara en mönsterkund och köra i mousse kvällen innan samt tvätta och göra inpackning med Sebastians produkter strax innan besöket. För visst var det så det var? Hm.
Sebastian är visst ett märke och och inte en säljare som jag trodde när Oo meddelade att han skulle kolla. Men hallå, vad annat kan man tro av hans mail??

Håhåjaja.



Kommentarer
Postat av: Anna

Hahahahaha! Ja, du är verkligen en mönsterbloggare och en mönsterkund. :o)



Kram!

2010-03-01 @ 10:56:10
Postat av: Linda till Anna

Jepps! Framför allt det sistnämnda!! ;o)

2010-03-01 @ 11:34:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0