Min medicin!

Nej, inte cheesburgare som fick bli dagens middag, men träning! Alla hittar sin form, men min är banne mig ett rejält träningspass! Hade så ont innan passet att jag tiggde mig till några minuter av den ena massören som fanns tillhanda på den speciella medlemsdagen vår anläggning hade idag. Var riktigt orolig för hur det skulle gå faktiskt, men banne mig, när vi väl var igång och adrenalinet strömmade till så försvann den där ryggsmärtan någonstans i fjärran. Visst kände jag dess närvaro och den hämmade mina rörelser en del, men inte så illa som jag fruktade att det skulle bli! Då var det istället nästan värre med orken som inte hämtat sig efter förkylningen. Men man blir så jäkla taggad när man teamar och har en full sal framför sig! Kuuul!
Eftersom det var medlems- (och dessutom våffel) dag var det massa andra specialpass, fri massage, våffelätning och andra grejer. Ylva körde både Body Attack och Forza alldeles innan combaten, så hon anslöt strax innan vi började. Därför hann bara jag och Anna dokumenteras innan vi körde igång. Jag fattar inte hur Ylva orkar! Snacka om att den kvinnan imponerar på mig! Nästa torsdag är vi påskkärringar framför deltagarna! :o)






Varför blev det nu sådan otroligt kass middag som två himla McDonalds-burgare intagna i Gulingen? Jo, jag gjorde en massa ärenden på Fröunda torg som nu känns bra att ha gjorda. Endast en grej till mig dock från Verner & Verner som ska stänga sin butik där ute. Jag gillar att gå in och dregla lite i den butiken emellanåt, en miniDolche & Gabbana för köksnördar. En högst ordinär visp för femhundra spänn, en kakform för tusen typ.




Hittade dock denna fräcka krukgrej för kryddgrönt från Sagaform! Basilikan har en avstickare som ser lite mysko ut och hålen var för små för att själva plastkrukan man köper dom i skulle få plats, men utan den kunde man trycka ned härligheten och så vattna genom det lediga hålet eller specialöppningen i hörnet. Synd att den inte fanns i annan färg, men å andra sidan kanske den faktiskt passar bäst i vitt? Blev liksom bara lite väl vit mot vår i övrigt vita fönsterram. Menmen, I like it!

Nu när jag sitter här och slappnar av allt mer, myspysande till endorfinerna känner jag samtidigt ryggen stelna allt mer igen. De andra instruktörerna undrade om det egentligen var så bra att jag körde, men kunna låta bli? Sällan! Får väl se imorgon om jag tar tillbaka de orden.
Fick förresten besked att en hårdare madrass fanns inne, så nu hänger det bara på transportfirman när de har tid att komma och byta. Det kunde visst dröja någon vecka så jag hoppas det inte blir värre för ryggen fram tills dess!

Oo har haft problem med strömmen under eftermiddagen. Vår goe granne som jobbar för vår eldistributör undersökte och kom fram till att två av tre faser verkar ha lagt av, troligtvis av något brott eller liknande på ledningen från "centralskåpet" till oss eftersom ingen av våra grannar hade samma problem. Nu har vi fått en ny tillfällig kabel dragen direkt från centralen till huset tills de kommer tillbaka och gräver, hittar felet och fixar. Det kunde visst dröja då det inte var något högprioriterat. Nu har vi ju ström som vanligt så vi klarar oss.
Lite kuligt dock att höra hur rastlös Oo blivit av att leva á la 1500-tal några timmar! Ingen dator, inget Internet, mobilen på väg att ladda ur och de trådlösa hemtelefonerna vilse utan sina basstationer! Fniss! Men det är först vid sådana tillfällen man inser hur otroligt beroende man är av elektriciteten!


Kommentarer
Postat av: J

det var jävligt snopet....då kunde väl det varit någon mix istället..... :(

2010-03-26 @ 08:23:36
URL: http://bodyandsoul.blogg.se/
Postat av: Linda till J

Håller med, nåt speciellt men inte ens en teamning!

2010-03-26 @ 12:35:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0