Ibland har man tur!

Dimman låg tät över Göteborg idag så det var inte mycket till utsikt från Älvsborgsbron! Anneli hade med sin son, och för att vara andra gången han någonsin kört combat hängde han med grymt bra! Efter några försök satte han jump-kicken vilken många brukar ha svårt för att klara! Träningvärken var hemsk innan passet, existerade inte under passet, hemsk efter passet. Förunderligt.
Tankade Gulingen, handlade prima bekväm middag i form av färdiggrillad kyckling och potatis-sallad på Ica Gunnilse och åkte hem. Väl hemma saknade jag plånboken. Ut till Gulingen, ingenting där, dubbel- och trippelkolla väska, jacka, handväska, kassen där matvarorna varit. Oo kollar Gulingen också, nada, tomt, ingen plånbok. Men det var så själva...!
Ett samtal till Ica och den snälla tjejen gick till och med ut och kollade. Ingenting. 
Åkte ifrån mobilen för att kolla parkeringen med egna ögon, men hoppades att någon skulle ha ringt när jag kom hem. Mycket riktigt, Oo möter i dörren då en Stefan precis ringt och meddelat att han räddat min plånka från ett övergivet tillstånd på parkeringen.
Oos tystnad under bilfärden till Björsared är talande. Jag är en slarver, fummelfia, oansvarlig och obetänksam. Min gamnacke är böjen hos en korvsjö värdig. Vi möter Stefan (denne underbare ärlige snälle man!), och under översvallande tacksägelser återfår jag en förnärmad plånbok som visar vissa tecken på överkörning. Stackars plånboken! Oos tystnad under bilfärden tillbaka hem är talande. Gamnacken har nästan fullföljt en cirkel. När jag kommer hem tar jag ut fusklappen med mitt bankkontonummer och pin-koder till alla kort jag har. Så får jag stå där som ett fån och gissa pin-koden nästa gång jag handlar.


Kommentarer
Postat av: Anna

Vad tur att den kom till rätta.



Ett tips: Ha koderna i mobilen... :o)

2010-03-09 @ 07:48:22
Postat av: Linda till Anna

Mmm, mobilen tyckte Johan med. Men det är ju så bekvämt att ha dom i...ja, jag vet... ;o)

2010-03-09 @ 08:04:08
Postat av: Oo

tystnad

2010-03-09 @ 08:37:40
Postat av: Linda till Oo

Men Oo, stjärnorna funkar inte här! Eller skriker du ut din tystnad?? ;o)

2010-03-09 @ 08:44:49
Postat av: Oo

"TYSTNAD"

2010-03-09 @ 11:34:53
Postat av: Linda till Oo

Jaja! Puss! ;o)

2010-03-09 @ 12:02:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0