Här ska köras combat!

Ser ni skogen av nålar? Den rödbrända ryggen? Lite massakrering, tryck som fick ryggen att låta som ett smatterband och så akupunktur och jag kan röra mig igen! Phuu! Ont fortfarande men inte lika illa, men huvudsaken är att jag kan röra mig utan att ögonen rullar upp i huvudet på mig. Dave tyckte jag såg lite stel ut när jag stolpade in genom dörren och frustade lite när tröjan kom av. Det var inte en kota som hamnat snett eller nåt, hela övre delen av ryggraden var sned! Vänstra sidan stack upp högre än den högra.
Eftersom jag nu gått med detta ett tag som ju eskalerade idag, tillsammans med mina övriga hanterbara ryggbesvär ansåg han att min nya madrass kunde vara en stor bov i dramat. Okej att man behövde vänja sig vid ny madrass, men man skulle inte ha ont. Så nu ska jag nyttja den där tvåmånaders bytesgarantin och gå upp i hårdhet.
Dave ville prova ny metod som jag avböjde: Akupunkturnålar som man kör ström igenom! Men kanske jag skulle gått med på det ändå för att få bort smärtan ännu mera, men ny tid i april lämnar utrymme för nya behandlingsmetoder, så får se om det blir då. Kanske är jag tillräckligt desperat, kanske har jag fått nya madrassen så det är bättre?
En bild på Oo i det sängläge jag lämnade honom i morse. Inga madrassproblem där inte! Tydligen var det Maja som höll honom nere, hon väger ju så mycket. Ungefär lika mycket som en...tennisboll. Så han jobbar hemma idag och håller barnen sällskap. Apropå Maja så väckte hon mig i natt med sina hulkanden intill mitt öra. Snabbt ned på golvet och tillse att inget låg i vägen för uppkastningen. Memorera var den hamnade för morgonens bort-torkande, rulla tillbaka och somna om.


Vy från morgontoaletten. Somliga har visst fått för sig att jag är pedantisk, men de kan ju kika här då för att få sina illusioner krossade! :o)
Rocken från Yasuragi, min vanliga badrock, träningskläder, Oos fönsterputsargrejer som blivit liggande sedan han rengjort badrumsspegeln (vilket börjar vara dags igen), sladdvinda som stått där sedan Oo tog in den från snön för typ två månader sedan, mattan från sovrummet som sköljts från Fias spya i förrgår eller nåt, grejer i fönstret och min färdigpackade träningsväska på golvet. Ja, Fia tycker av någon anledning om att sitta i badkaret!
Jag tror vi behöver besök snart så vi måste ta tag och röja lite! :o)
Nu ska det ätas lunch!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0