Celebert besök

(Jag-har-en-man-att-laga-middag-tillsammans-med-middag!)


Jepps, lagom till bullarna var färdiga dök småsega pojkar upp! Vår gamle granne från Kondi som Oo åkte med igår ville ta det lite lugnt innan han körde hemåt, så han fick följa med på lite introduktionscaching!

En mysterycache i Gråbo går ut på att besöka en gård och bevisa detta genom att fotodokumentera sig med någon av deras grisar! :o) Både jag och Oo tyckte det var ett toppenställe, då de har öppet alla dagar och är fritt för vem som helst att besöka! De hade förutom de stora suggorna, kor, får, myskankor, hönor och kaniner. Plus två katter!

I ett bås stod Elin och idiss-lade! :o)
Tydligen finns det raser där även korna har horn.

Därefter åkte vi in till Gråbo för en ny cache i ett område vi varit i förut. Cacheägaren som bodde strategiskt intill kom ut och hälsade lite innan vi åkte vidare till en annan av hans cacher.

Hm, en modellflygplats! En cache här? Jeans och lågskor var kanske inte den bästa klädseln, men snön kunde ju möjligtvis bära? Jodå, några steg så man invaggades i falsk trygghet, sedan sjönk man till skrevet! Henrik som stannade på den betryggande asfalten medan vi pulsade, kavade och kämpade oss framåt, tyckte detta med caching var synnerligen underhållande!
Och nej, vi gav upp letandet när vi insåg att cachen befann sig någonstans under snön!



I morse fick vi dock celebert besök! Längs tjärnen ser vi mellan träden något som rör sig. En älgfamilj! Två vuxan och en kalv spatserar förbi i goda ro! Jag säger bara: Wow!!!Tyvärr svårt att få till en bra bild när jag var lite sent ute med kameran, men den siste (pappa älg?) fick jag med! :o)


Kommentarer
Postat av: Elin

Aha, var det där jag var igår?! :)

2010-03-01 @ 11:34:46
Postat av: Linda till Elin

Just det, vi blev lite överraskade av att finna dig där, men du verkade rätt nöjd! ;o)

2010-03-01 @ 11:52:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0