Ännu en mammagrej?

Två systrar har startat nån trend genom sina bilder på sovande nyfödda. Tydligen kan man arrangera dom på olika sätt och dokumentera vilket tydligen blivit omåttligt populärt.  De visades i tidningarna för ett tag sedan och florerar visst på youtube. Än en gång visar en tidning dessa bilder och jag reagerar ännu en gång. Är det nämligen bara jag som tycker de är lite otäcka? Jag antar att de på ett plan ska vara gulliga eller "jätteTÖTA", men jag får ofrånkomligen en liten otäck smak i munnen. Kanske det är exponeringen, kanske för att de lika väl hade kunnat vara döda? Det var nämligen det första som dök upp i min skalle när jag såg dom!


(Zzzz?)


Eftersom jag inte har erfarenhet av bebisar har jag ingen aning om att de tydligen går att arrangera på det sättet utan att vakna, så min första tanke var att de var sövda eller till och med döda! Det är ju ändå ingen ovanlighet hur långt en del människor kan gå för uppmärksamhet och pengar.
I vilket fall kanske de är hur levande och djupsovande som helst, men jag tycker ändå de är lite otäcka. Kanske det är en mammagrej eller en icke förvriden hjärna som min som krävs för att se gulligheten?


Kommentarer
Postat av: Anna

Jag tycker också det ser läskigt ut. Det är väl gulligare att ta en bild av barnet i sin naturliga sovställning? Eller kanske till och med när barnet är vaket?

2010-03-02 @ 10:33:49
Postat av: Linda till Anna

Ja, det är nog de där onaturliga ställningarna också som gör det läskigt! Såg kommentarerna till artiklarna att det var fler än vi som tyckte bilderna var otäcka, onaturliga, läskiga osv :o) MEN också naturligtvis, de som tyckte de var urgulliga. Mm, smaken är som baken som sagt.

2010-03-02 @ 11:12:16
Postat av: Timtina

Hello my name is Cisco. English language is my second language . I visit sites like yours to learn new english vocabulary words and improve my english grammar . I hope to have effective communication and business communication for a new job in US. I learned a new word of the day from your site. I plan to be public speaking and business writing better now from your site. Thank you.

2011-01-10 @ 18:45:52
URL: http://timtina.blogstie.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0