We-ho!

Tjohoo! Gulingen klarade det! Dess ägarinna fick blåsa ut till Aröd då det visat sig att hon förlorat sin bokade tid i Torslanda. Vadå, skulle man betala avgiften för att behålla sin tid?
Jag har ju alltid bokat via Internet annars, och då betalar man ju direkt på plats, men nehej så funkade det visst inte i detta fall. :o)
Nåväl, nu är det gjort och fina Gulingen klarade sig med fina betyg!
Nästa vecka får vi eventuellt tillgång till nya Saaben. Goldie ska säljas, vilket känns tråkigt, för det är ju inte riktigt lika kul med en metallic-blå kombi. Och vad ska man kalla den? Blåis? Näe.

Igår tog vi i varje fall Guling upp till Stenungsund och hälsade på Oos mormor. Hon behövde hjälp med inställningar på tv:n, så vi fick kycklingmiddag och glass att glufsa i oss som tack. Sedan fick hon se lite bilder från Frankrike och sånt innan vi plockade en cache vid min gamla Ica-affär, handlade, tankade, bytte en lampa bak och åkte hem. Gott att jag upptäckte att bromsljuset inte fungerade. Annars hade det blivit en kommentar idag!
Trött i ögat var jag när vi var hemma, så stupade i säng och hann se några osäkra partier av combatlåtarna innan jag somnade.
Känns tryggt att få köra med Ylva ikväll, så det blir nästan en liten mini-release till där ute :o) Undrar dock hur det kommer att kännas i kroppen när jag nu inte kört på länge och enligt lästa alster kanske ha sämre ork. Kul ska det bli i vilket fall!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0