Förgänglighet

I Björsared längs vår väg in mot stan finns en stor hästhage. Skåda alla Smörblommor! Det är en sådan härlig syn med det gula blomsterhavet, och så hästarna som betar däri. Fast de undviker omsorgsfullt de giftiga små blommorna så de får stå kvar i all sin prakt :o)
I skogen bakom hagen kunde man under våren se ett vitt hav av Vitsippor! Otroligt vackert!
Saknade mötande trafik, fick trafikstockning på min sida och en ambulans med blåljus som blåste förbi oss allihopa där vi puttrade fram på vägen tilll jobbet. Väl framme och förbi visade det sig inte vara någon allvarligare olycka, men tre bilar inblandade och man påmindes än en gång om livets förgänglighet.
Oo fick samtal från en gammal flickvän som behövde hjälp. Vad är det med tjejer och deras pojkvänners ex? Är det bara jag som får ett stick av osäkerhet när ens man/pojkvän/sambo återknyter till gamla kärlekar? Det var en parentes, men ens fula små tankar sköts snabbt undan för skuldmedvetenhet och medkänsla när han på vägen hem ringde och förklarade vad som hänt och varför han blivit kontaktad. Det blev ett samtal över pizzan om livets oväntade svängningar och hur sårbar ens tillvaro, och själva livet egentligen är. Jag känner inte hans ex, men känner ändå för henne på det begränsade sätt jag under omständigheterna förmår.
Som vanligt när man får perspektiv på saker och ting känns ens egna huvudvärk synnerligen trivial. Fick ta tabletter igår igen, vilket jag tillskrev vätskebrist efter bastun. Tycker visserligen jag druckit lite mer än vanligt på jobbet, men kanske inte tillräckligt. Har ingen vansinnig, men i bakgrunden molande värk idag också och försöker dricka. Jag har ju så sällan huvudvärk, annat än som PMS, vilket icke borde vara anledningen nu, eller vätskebrist vilket inte är ofta. Får se om det ger med sig efter lite mera saftdrickande (inte tillräckligt desperat för att dricka bara vatten. Blä). Kom på en anledning till då jag brukar ha huvudvärk. När jag gråtit riktigt ordentligt, men det har jag ju inte gjort på bra lång tid.
Oo har dragit till Malmö över dagen och jag ska se vad jag kan börja förbereda inför midsommar. Jag ska göra en Västerbottenspaj samt efterrättstårta, men eftersom jag har combatpass imorgon får jag förbereda det jag kan redan idag.


Kommentarer
Postat av: Anna

Man kan skylla det mesta på hormonerna... Jag hade rejäl huvudvärk i några veckor när jag väntade Emma. :o)

2010-06-23 @ 10:10:21
Postat av: Linda till Anna

Kul, kul, snacka om att listan kan göras lång på elände man kan råka ut för under en graviditet! XoI Var är den ökade sexlusten? Den fina hyn och lystern i håret? Vilket lurendrejeri! ;o)

2010-06-23 @ 10:26:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0