Måndagens slut

Inte dregel och inte svett. Ibland är det bara synnerligen svårt att dricka ur en flaska! Nackdelen med kläder i annan färg än svart! Det fick bli "Powerpuff"-linnet igår då mina andra träningstoppar har börjat glida upp så dumt i midjan. När jag kört en stund så brukar svetten se till att det håller sig på plats, men fram tills dess ser det så dumt ut att måste dra ned det hela tiden! Vilka problem...
Det blev ett lite halvflummigt pass med Anneli igår, men kändes bra att få köra igenom koreografin. Den sitter inte riktigt om man säger så! Gaaah!

Vår lilla sal har fått en till "väggtapet" ovanför fönstret. Det är ju reklam för LesMills olika pass, men jag tycker de är snygga och piffar upp lokalerna rejält!
Deras olika slogans är ganska fyndiga också, framför allt Body Jam med sin "Dance your ass off"! :o)

På vägen hem fick jag smärre magknip, men då jag var så hungrig antog jag att det var det som fattades. Snälle Oo hade middagen redo så jag slevade i mig, och fick ännu värre magknip! Det blev kringelform med pannan i mattan en god stund efteråt medan stackars Oo fick förutom att fixa middagen, också röja undan efter den.
Sedan blev det inte mycket mer än att scanna in dokument till advokaten i Portugal. I och med att jag hunnit gifta mig och byta efternamn under hela den här processen så måste jag nu bevisa att jag fortfarande är samma Linda som förut hette Mikaelsson! Får se nu om hon godkänner dom och vilka hon vill ha så jag kan skicka iväg dom. Har jag tur behöver hon ingen Apostillestämpel!

Turbokrameri i soffan innan jag kollapsade i sängen. Zzznark!

På måndag är det dags för andra och sista delen av KUB-testet. Kommer att bli väldigt spännande och nervöst. Blir det hög risk eller låg? Nu får vi se mycket mer och längre tid på ultraljudet, kommer det att kännas lika läskigt som förra gången? Och vilket beräknat datum kommer vi att få?

Apropå graviditet och sånt nu då, så kändes det riktigt segt i kroppen igår, trots att det blev relativt lugnt. Jag kände mig liksom tung, och det vill man inte när man ska instruera! Är det hjärnspöken, allmänt dålig form, tillfällig svacka eller annat? Får se hur det känns på torsdag.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0