Surprise!

Jag glömde ju den där avin om något paket eller brev som skulle hämtas ut. Fick med mig skivorna med bilder som skulle skickas norrut i alla fall. Glömde ändå att på vägen hem se till att de kom iväg. Så efter middagen såg vi till att droppan in på Tappen fem minuter innan stängning och fixa skivorna norrut samt hämta ut försändelsen. Jag var mer eller mindre säker på att det var papper gällande lägenheten i Portugal. Inte riktigt!
Det var från Malaysia och Hannah! :o) Och vad var det då? Jo, mat! Hahaha! Ayam masak merah - Dengan lobak merah och Kari Ayam - Dengan ubi kentang, vilket enligt ord-för-ord översättning i google translate blev "Kyckling matlagning röd - med morötter röd" respektive "Curry kyckling - med rot potatis". Den har också engelsk "titel", varav den första då ska vara "Tomato chicken with carrots". Tja, merah kanske kan ha flera betydelser? :o)

Hm, kan Hannah tyckt att jag uttryckt mig lite väl skeptisk till deras matkultur? Hahaha! Men hallå, hon tycker ju mystiska soppor och grytor med fisk- och nötinälvor är smaskens! Jag har allt sett bilderna hon visat av deras specialiteter, och om jag hade svårt för den franska maten så lär jag inte ha lättare för den malaysiska! XoP
Men kan tänka mig att hon är bra nöjd nu, för nu måste jag ju prova dessa kycklinggrejer och ge ett utlåtande! Får väl göra det en dag när jag är riktigt hungrig! ;o) Kul gjort av henne i varje fall och en rolig överraskning!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0