Sommarsöndag

Precis avslutat en synnerligen god grillmiddag! Den behövdes efter en varm och aktiv dag med röj i trädgård och caching i den gassande solen. Oo började gjuta lite inför utbyggnaden av altanen medan jag tog tag i vedförrådet.
 
Vi ska fylla på det med färskare ved, men då vi osmart nog staplat den äldre och därmed torrare veden längs med hela den inre väggen, skulle den byggas in av den nyare och fuktigare om jag inte stuvade om.
Men först fick man ju se till att arbeta sig igenom djungeln för att ens komma fram till förrådet... De där ogräs-vad-det-nu-är växer nåt helt otroligt, och de blir ju inte små heller! Med ett smärre avbrott för lite inhandling på Bauhaus samt caching kring Gårdsten fick jag till slut till det ganska ok ändå.


(Före)




(Efter!)


Notera den buktande mittbrädan!










Liksom igår blev det en riktigt solig och varm dag, så känns gott att ha varit ute mycket och samtidigt fått gjort lite nytta. Nu är det Mexico - Argentina i fotbolls VM. Tror det är åttondelsfinal och Oo kör kombinerat nöje och spelar Zelda på sitt DS. Själv ska jag göra honom sällskap i soffan och se om jag kanske hittar något roligt att virka. Eller så gör jag mig en marängswiss (sorry Andreas!), om jag orkar vill säga. Är grymt mätt, men å andra sidan brukar det ju alltid finnas plats för efterrätt! :o)


Kommentarer
Postat av: Andreas

Det gör inget Linda, jag är fortfarande proppmätt efter midsommarhelgen :)

2010-06-28 @ 11:56:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0