Pust å stånk!

Jag vet en som kommer att ha träningsvärk imorgon! Urgh! Jag säger bara tack och pris för att jag hade Ylva med på passet, för orken var inte riktigt så som jag vill minnas att den var innan semestern! Måste ha varit dålig luft i salen eller nåt.
Dessutom gjorde jag nog missar i varenda låt jag körde så koreografin sitter inte alls som den borde! Pinsamt! Då var det ännu bättre att ha Ylva att ploja bort missarna med, och deltagarna var så positiva och förstående med riktigt go ändå. Så oj vad kul det blev trots mina missar! Tre klasser till, sedan är det slut på den anläggningen! :o(
Får se hur många det blir nästa vecka då det är dagen innan midsommarafton. Hm.
Anneli påstod att jag börjat få lite mage, vilket jag å det bestämdaste hävdar är vanligt hederligt fläsk! :o)

Jag trodde jag ätit mig less på sushi, men blir likväl väldigt sugen, så det blev Sushi King i Mölndal som vanligt tillsammans med Oo. Han körde lite datorsupport med Stefan medan jag avnjöt de första möra laxbitarna på sin risklump. Mmm!
Har fått en avi för att hämta något på posten. Har inte den blekaste vad det kan vara för något. Spännande!
Har fått mitt nya Statoilkort nu, så saknar bara ICA-kort och det jag behöver är komplett. Inga jobbiga poängkort här inte, helt planerat! Heh.
I morgon det fredag. Två veckor till och det är semester igen i två veckor. Gött! Väldigt lugnt på jobbet denna vecka. Undrar om inköparna börjat troppa av redan?
Oo kollar Frankrike-Mexico och jag ska göra mig klar för sängen, trött i både kropp och knopp. Framför allt i kroppen men OJ vad skönt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0