Morgonstund

Båda är vi riktigt pömsiga, så det är gott att det är fredag. Under natten vaknade jag av den formen av huvudvärk där minsta rörelse släpper lös en våg av dunder. Famlade runt i mörkret efter huvudvärkstabletter (godkända av barnmorskan), så det blev första gången under graviditeten hittills som jag tar någon form av medikament. Mycket bra tabletter tydligen, då jag sedan drömde fuktiga drömmar om Börje Salming. Hm, först lite barnarov i form av Alexander Skarsgård och nu gubbvarning i form av Salming.
Lite stel i överkroppen idag, men trodde det skulel vara värre. Det kanske kommer.
Jag har kommit på vad postavin kan gälla: Papper från Portugal gällande lägenheten som ska skrivas på. Dom lär ju ha skickats som rekommenderat brev. Så roligt var det alltså. Fick med mig de brända skivorna med bröllopsbilderna för att få tummen ur och skicka dom i samband med att jag hämtade ut försändelsen. Dock glömde jag avin, men ska nog få iväg skivorna ändå!
Inget speciellt planerat i helgen vilket känns skönt. Oo vill komma igång med altanbygget, så det vore käckt om vi kunde göra! Gräset lär behöva klippas igen och lite allmän översyn av trädgården är nog på sin plats. Sedan också den obligatoriska tvätten vilken jag inte hann beta av knappt till hälften förra helgen. Så vi lär nog inte ha några problem att fylla kommande dagar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0