Morgonstund

Oo är uppe med tuppen (kanske för att han somnade före mig medan jag som vanligt fastnade vid nåt program som han började se). När jag kravlar mig upp och kör igång en tvättmaskin sitter han och dreglar framför geocachingsidan. Mäkta stolt över att vi är på världens rankinglista med våra nu 545 hittade cacher. Plats 35465! Tjohoo! :o)
Själv påbörjade jag en virkning igår medan Oo kollade på fotboll! En ganska liten grej som jag trodde jag skulle hinna klar under kvällen. Men jag påmindes om nackdelen med små figurer då jag tycker det är så tråkigt att montera ihop, vilket det blir lite av i denna sedan. Belöningen

kommer i att den förhoppningsvis blir lite söt! Men vad kan det bli för något tro? :o)
Jag får nog lov att försöka lära mig den där magiska ringen ändå för början blir alltid lite väl gles, så jag i efterhand får tråckla med reststumpen. Onödigt arbete om det finns en teknik som kan undvika det. Dock glesar sig ju maskorna lättare också när man ökar mycket och en rund form ska uppnås.

Idag blir det proviantering, tvätt, rastning av dammsugaren, en tur till återvinningscentralen och inköp av en ny grill! Sedan kanske det blir lite caching också. Om Oo fick bestämma skulle det nog blir caching för hela slanten hela dagen! Tråkigt att någon måste vara den vardagligt praktiskt företagsamma, hela tiden! ;o)

 


Kommentarer
Postat av: Anna

Här har vi delat upp sysslorna. Maken skottar grästuvor i regnet och jag gör övervåningen beboelig igen. Ren tvätt och dammtussar har tagit över men snart är det jag som går vinnande ur striden... Grattis till er fina placering. :-)

2010-06-19 @ 10:44:26
Postat av: Linda till Anna

"Skotta grästuvor"? (Ser stora drivor av grästuvor som smyger sig på tomten)

:o)

2010-06-19 @ 21:13:09
Postat av: Anna

Gräset måste bort inför altanbygget på baksidan. Därav skottningen. :o)

2010-06-19 @ 22:16:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0