Jag gör...

Innan jag åker utomlands brukar jag tömma plånboken. Träningskort, kort hos MQ, Esprit, SF-bio, lånekort på biblioteket och sådant är ju inte så relevant när man är i ett annat land. Ut plockades också ICA-kort, Statoil-kortet och VIP-kortet på MAX, ja allting faktiskt utom VISA- och körkortet!
Så kommer jag hem och ska fylla plånboken igen. Var lade jag min digra bunt med kort måntro? Hm.
Hittar inte, nada, puts väck, borta, finito! Jag brukar ju inte gömma korten, och om jag nu skulle fått för mig att göra det så har jag sannerligen lyckats väl! Vi har letat högt och lågt, till och med i kylskåpet! Men icke. Jag kan inte komma fram till annat än att jag lyckats slänga korten! Jag minns att jag stod vid köksön och tömde, och i samma veva rensade jag nog också ut en massa gamla kvitton som man samlar på sig. Kan jag ha slängt alltihopa där i packningsstressen? Ja, jag kan inte komma på någon annan råd än att det var just det jag lyckades med. Bra Linda, verkligen lysande.
Okej, det är väl ingen större katastrof egentligen. De där poängsamlarkorten ockuperade ju ändå bara en massa plats utan att egentligen ge något. Ica- och Statoil-kort får jag söka om nya, och lånekort kan ju alltid fixas nästa gång jag behöver. Jag får se det som en rensning bland plastkortsöverflödet och försöka vara mer ståndaktig i fortsättningen när affärerna ska pracka på en sina "fantastiska" medlemserbjudanden i form av ännu en rektangulär bit plast.
Jag kan bara inte låta bli att febrilt grubbla på vilka mer kort jag hade i samlingen. Tänk om det var något riktigt viktigt? Men eftersom jag inte kan komma på något så var det nog inte det :o)
Men vem gör något så urbota dumt som slänger sina kort!?


Kommentarer
Postat av: Anna

Oj, det var väl lite att ta i. Men ja, det kallar jag en rejäl rensning. :o)

2010-06-14 @ 11:42:59
Postat av: Linda till Anna

Eh, jo. Xo)

2010-06-14 @ 12:46:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0