Bläh

Började förmiddagen som vanligt med hunger utöver den vanliga. Två ostmackor och ett halvt russinpaket brukar stilla det värsta tills hungern är tillbaka lagom till lunch. Men till lunchen var all aptit som bortblåst. Tvingade i mig spagettin och ryste åt all köttfärssås som det bara var allt för mycket utav. Det är ju ingen favoriträtt precis, och även om den funkade igår så hade jag hellre tagit Christoffers lunchlåda med rullader och färskpotatis idag. Brr, känner mig nästan illamående, men det lär gå över och till "mellis" idag har jag med mig jordgubbar! Yep, istället för tråkiga ostmackor för andra gången har jag hubelibubbar och typ en deciliter grädde som väntar i kylen. Mumma! :o)

Till combatpasset igår blev det hela sex deltagare! Kulkul, och ganska lagomt antal för vår lilla sal! Xo)
Var lite segt att åka hemifrån, men väl på plats så kom energin och glädjen som vanligt. Strulade lite på låt nummer fyra (himla svårt med timingen i capoeiran!), men tids nog faller den förhoppningsvis på plats. Knepigt bara när det inte är några skiftningar i musiken som ledsadgar en när det är dags att byta kombination. Där handlar det om ren räkning i huvudet, vilket inte är det lättaste samtidigt som man försöker instruera! Men så tror jag banne mig att jag är mera virrig nuförtiden också. Jag menar, jag sade till Sandra i receptionen att jag nog skulle kunna fortsätta köra där fram till och med vecka 40, för då hade nog magen blivit lite väl tung. Ööh, vecka 40 är jag i vecka 28, så då är nog magen liiite tung för combat ja? Det var ju vecka 30 jag menade!

Nästa vecka är det semester igen! Två veckor där ingenting speciell är planerat vilket känns skönt! Altanen ska förhoppningsvis färdigställas förstås. Men på fredag blåser vi upp till Gävle för en riktig geocachinghelg! Två nätter på Scandic och cachejakt för hela slanten för att sedan besöka systeryster till måndag. Sedan har jag ju combat igen på måndagskvällen. Men det finns en hel del cacher att ta där uppe i Gävle, så jag hoppas jag är i prima form och kan hänga med i Oos tempo. När han hamnar i "cachingläge" glömmer han allt vad heter hunger och trötthet!

(Finns några stycken som väntar på oss!)

Nina och Anders bluddrade något om en 5/5:a vi ska försöka ta tillsammans i Stockholm. Har kikat lite på den och undrar om den verkligen är möjlig! En 5:a i Terrainratingen innebär speciell utrustning som tex klätter- eller dykutrustning, kanske båt och andra specialgrejer. Det räcker inte med en pannlampa och gummistövlar liksom. Och tidigare som loggat den tyder på att viss klätterutrustning kan behövas! Men först ska den ju lösas också, dvs koordinaterna ska fås fram av den knapphändiga och kryptiska informationen på sidan! En 5:a där också innebär inget litet snällt soduko eller gåta för barn, och jag kan ju säga att jag gick bet med en gång. Men så ägnade jag inte mycket tid åt den heller eftersom jag suger på att lösa sådana, tycker inte ens det är roligt att försöka. Till skilland från Oo som är synnerligen förtjust i att klura och försöka luska fram lösningarna. Är det i bilden? I sången? En kombination på något sätt? Orka!

Ikväll blir det att hyra en släp och hämta Oos mc samt ett lass med ved från Landet. Shit vad praktiskt det är att ha dragkrok!


(Bra att ha!)




Kommentarer
Postat av: Anna

Han får börja ha lite koll på dig nu också när ni är ute och ränner. En hungrig gravid kvinna är inte alls rolig att ha att göra med med. ;o)

2010-06-29 @ 12:55:39
Postat av: Linda till Anna

Hehe, undrar om han inte redan börjat inse det med tanke på att han inte haft några som helst problem att köra extrasvängar till McDonalds så fort jag andats fram ordet "hungrig" eller "sugen"! :o)

Undrar bara hur redo han är att avbryta en cachjakt ute i skogen. Får bunkra med kex och sånt! Eller så får vi hålla oss nära civilisationen :o)



2010-06-29 @ 14:02:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0