Allt är det något

Vi har brist på varmvatten. Snart är det slut! Det verkar definitivt vara något med beredaren som gör att jordfelsbrytaren löser ut! Vi slog på den imorse och det dröjde inte länge förrän brytaren slog av. Alltså kan vi inte ha den påslagen längre för att åtmindstone ha ström på etageplan, tvättstuga och vardagsrum! Kan inte ha den påslagen över huvudtaget! Bara sådär har man skjutsats tillbaka till barndomens minnen där man i sommarstugan värmde vatten på spisen eller i den stora vedeldade vattenberedaren för att fylla diskbaljan eller tvätta kläder. Men här ska inte tvättas några kläder, och diskmaskinen får fyllas på tills imorgon då vi får ringa telefonnumret som står på prydlig lapp på beredarens plåthölje. Man kan ju hoppas att det inte är något allvarligt. Skräckscenariot vore ju byte av hela beredaren och vad kostar det? Eller hur länge kan det ta innan vad-det-nu-är är fixat? Sen måste ju mikron fixas också, och där hela alltet måste bytas om vi har otur.
Jag har i varje fall tagit en snabbdusch nu i det avsvalnande kvarvarande vattnet. Beredaren har ju varit strömlös sedan igår men erbjöd i varje fall i mina mått mätt, ljummet vatten. Det finns inget värre än att duscha kallt! Oo verkar dock inte ha någon brådska och sitter med sitt Farmville eller nåt. Men å andra sidan tycker han väl att en iskall dusch bara känns sval och skön!
Regn på utsidan så vi får väl se vad det blir för aktiviteter idag, vi har inget speciellt planerat vad jag vet, vilket känns ganska skönt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0