1-up!

Jepps! Det blev en 1-up svamp från Mario Bros! inte så snygg och jobbig med alla prickar, men nu har jag ett extraliv till hands i alla fall :o)
Frågan är vad jag ska hitta på att göra nu? Jag gillar ju inte riktigt något med en massa detaljer som ska göras och sedan sättas ihop. Hm.
Förutom ett extraliv har det också fixats tvätt, storhandlats, återvunnits, köpts ny grill, invigt grill och cachat. Nio stycken blev det tillsammans med Andreas och Noel då vi vandrade omkring i Mölndal. Kan säga att det var en väldigt trött Linda efter den promenaden! Gottigt med grillad fläskfilé med potatisgratäng efteråt, och om orken finns är jag ambitiös och fixar lite marängswiss-shish-swich, maränger med glass, grädde och chokladsås! Andreas idé men han får inte avnjuta den eftersom hans kattallergi blev så jobbig att han nu åkt hem. Fy vad jobbigt att vara allergisk! Tänk om jag skulle bli kattallergisk!? Det skulle jag aldrig acceptera! XoI Eller än värre: Tänk om knodd är allergisk?? Det existerar ju inte på kartan att jag skulle göra mig av med Maja och Fia! Fy, vågar inte ens tänka på ett sådant scenario! :ó(


Snälla Elin hade skickat med en påse med lite mammakläder och en bok: "Handbok för gravida - Allt din doktor inte berättar"! Heh, låter som något att mysa till innan man ska somna. Brrrr! Men tack ändå, jag suger åt mig all information jag kan - på gott och ont! Xo)
Andreas lämnade över en annan bok, "Du ska bli pappa" till Oo, och vi får väl se om den blir lika omsorgsfullt genomläst av blivande pappa Oo! ;o)

Vi verkar ha fått något tjall med en strömslinga i huset. Jordfels-brytaren löste plötsligt ur, utan att vi gjorde något speciellt. Jag stod i köket och grejade och pojkarna var på utsidan. Tvättstugan, gäst- och arbetsrum, golvvärme på "etageplan" samt uttagen i vardagsrummet slocknade. Tvättmaskin- och torktumlare var igång, men det hade de varit ett tag. Det hände två-tre gånger, och den sista gick det inte att återställa brytaren. Den löste ut direkt. Vi drog ur alla större strömkällor och fick igång det igen, tvättmaskinen fortsätter, torktumlaren och vattenberedaren är fortfarande utdragna och brytaren har ännu inte löst ut igen. Jag är lur på att det är vattenberedaren, då den vibrerat väldigt högljutt senaste veckan. Undrar bara vad det skulle kunna vara hos den som utlöser jordfelsbrytaren. Vi kan dock inte börja undersöka det närmare just nu dock eftersom jag så påpassligt satte igång en ny tvätt när den andra var klar! Hoppas iaf att det inte är allavarligt. Mikrovågsugnen verkar behöva bytas där Oos omsorgsfullt (för typ tredje gången) limmade öppningsmekanism gav vika efter en andra tryckning. Har vi tur går det kanske att bara beställa just den plastdetaljen, men tills vidare är vi alltså utan mikro. Inga mikropopcorn!


Kommentarer
Postat av: Anna

Den där boken står och dammar i min bokhylla... Den är ju skriven av en amerikanska så man får ta vissa delar med en nypa salt. :o)



Och vilken söt svamp! Bra jobbat! Du får ta och börja att virka mormorsrutor snart eller kanske afrikanska blomrutor - till bebisfilten tänkte jag. ;o)

2010-06-19 @ 22:15:15
Postat av: Linda till Anna

Heh, är det inte en hel del tråcklande med sådana också? Sy ihop varende ruta? De är ju rätt fina, men... Xo)

2010-06-20 @ 09:08:07
Postat av: Elin

Hehe, har lånat boken av Camilla (så Camilla - du får den sen;) ) men håller med Anna - man får ta det med en nypa salt, men den är lite smårolig i förhållande till alla andra faktaspäckade böcker :)



Pappa-boken fick Andreas av mig och han har nog läst den x antal gånger... eller om det var 0 antal gånger...?! ;)

2010-06-20 @ 21:00:52
Postat av: Linda till Elin

Hehe, får se om Oo lyckas nåt bättre. Han tyckte det var mycket text! Xo)



Jag gillade det jag hittills läst av boken, tack Camilla! ;o)

2010-06-21 @ 14:57:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0