Några guldkorn

Jag kan tänka mig att man är lite antingen eller när det gäller deras stil, men jag har alltid gillat Nordmans speciella sound, men konstigt nog aldrig köpt någon av deras skivor.  Jag minns att Jenny hade deras första med "Vandraren" och Oo har en annan med flera bra låtar. Deras Melodifestivalbidrag "I lågornas sken" gillar jag också skarpt!

Varför jag nu kommer att tänka på låtar helt plötsligt är Oos plötsliga intresse i Spotify med något projekt han nu kommit på. Därför efterfrågade han nya och gamla bra låtar, och vi båda insåg att vi inte hade några problem att hitta gamla godingar, men nya? Hallå? Finns det några nya riktigt bra låtar enligt ens eget tycke? Börjar man bli gammal eller visst var det bättre förr? :o)

Jag minns faktiskt inte hur och när jag fick upp öronen för Fronda, men "Rullar fram" tycker jag har så himla kul gung och köpte faktiskt deras skiva som hade fler bra spår!





Ofrånkomligt kommer minnen tillbaka från timmarna på dansgolvet man svettats och haft så vansinnigt kul. Vem behöver alkohol eller andra stimulantia när man kan lämna tillvaron och bara uppslukas av en riktigt bra låt? Lite folk och glest på dansgolvet får de flesta att tveka eller backa ur, men vid rätt musik är det ju så det ska vara! Synd att den musiken man själv nu finner så ösig och bra nu bara plockas fram vid "Back to 90´s"-teman och sådant! Ack, eurotechno det är grejer det! Xo) Okej, man är en stofil!



(MAXX och Magic Affair!)









Grejen är ju att jag också bara kan ligga och vila till denna musik. Sash till exempel är perfekt att bara flyta iväg till! Valsång och vågskvalp? Trams! Xo)


Ujuj många härliga låtar och många härliga minnen!

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0