Hungrig!

Snart är det semester igen! Wee! Jag tränger bort tankarna på att det bara är två veckor och bara ser fram emot en massa dagar av ett mindre måste än vanligt :o)
Vädret denna vecka har ju varit kanon, så vi får väl se hur de kommande blir.
Direkt efter jobbet drar vi till Gävle för att jaga cacher! Oo har ju fått dille på nån grej som kräver att han loggar minst en cache per dag i femtio dagar. Än så länge går det hyggligt bra, han letade en cache uppe vid Masthuggskyrkan dit jag åkte igår för att plocka upp honom efter jobbet. Eftersom han skulle hämta Goldie i Mölndal samåkte vi till jobbet. Medan jag väntade hann jag knäppa en trevlig bild på utsikten där uppifrån. På grund av alla mugglare gick han bet, men dagens var ändå avklarad då han hittat en annan i Slottskogen eller nåt innan dess. Bunkrade kattsand för 400 spänn på Grizzly innan en megahungrig Linda fick sin sushi som alltid dessa torsdagar!


Lyckades lägga två risklumpar på golvet och kan bara skylla på hungerdarrande händer! Annars är det Oo som brukar stå för ätpinnefumlandet... ;o)
Jag tror jag uttalade i nåt inlägg för ett tag sedan att jag förätit mig på sushi. Hur kunde jag få för mig något sådant? Det är ju hur gott som helst! Mm, blir nästan sugen nu juh! Men så var det ju över en timme sedan frukost så hungern river rejält nu. Xo) Tror dock inte att de medhavda kanelbullarna hunnit tina ännu. Ja, det var klent på mellanmålsutbudet i morse! Fyra bullar och två miniostmackor (änden på limpan) och en lunchlåda med chili con carne. Jag kommer att måste köpa mig nåt i restaurangen för att överleva denna dag! Att vi dessutom åker norrut direkt efter jobbet gör att jag måste se till att äta något strax innan. Vi vill minimera antalet stopp eftersom det blir nog sent innan vi är framme, och dryga fem timmars körning efter en arbetsdag är sådär. Så käkar jag strax innan vi åker klarar jag mig nog med ett stopp. Kanske! :o)
Efter ännu en cache i ett mysigt skogsparti på vägen till Oos föräldrar där Goldie stod. Jag gillar verkligen Goldie och kommer att sakna den! Tycker den är skitsnygg och hoppas att nästa ägare tar väl hand om den! Lite sårad såg den allt ut när Oo efter så lång tid hämtade den för att sedan parkera bredvid buffliga stora Saabisen.
Jag och Gulingen brummade vidare till Kållered och mitt näst sista pass på den anläggningen. Dessutom sista gången jag fick köra den nya koreografin eftersom vi nästa vecka ska köra mixade gamla låtar. Det gick ganska bra förutom låt nummer sex, så med tanke på hur jag lyckats strula på varenda gång sedan releasen var det kanske lika bra att det var sista gången! XoI Det blev riktigt många deltagare ändå trots det fina vädret och semestertider. Eftersom jag ebrättade att det var näst sista gången fick jag frågan efteråt av några stycken, och av någon anledning kan jag fortfarande inte förmå mig till att säga att jag är gravid! Jag pekar bara på magen och låter dom uttala de definitiva orden!
En tjej berättade om sitt första som var beräknad i början av januari, och maken som var decemberbarn. Han var så nervös för att barnet också skulle bli decemberbarn, för han tyckte inte det var roligt! Hur nervös han varit insåg hon först när nyårsnattens tolvslag passerat och han festade till rejält! :o) Barnet kom sedan den trettonde eller något sådant, så inget decemberbarn där!
Det går ju inte särskilt bra att kontrollera det där, framför allt inte i frågan att hålla dom kvar där inne! Jag ska bara ta det jäkligt lungt i jul och nyår och hoppas på det bästa! :o) Ska dock bli intressant hur bra det kommer att gå när vi ska ha familjer och släkt hos oss till jul, och har för mig vi vid senaste nyårsfesten proklamerade att vi skulle ha festen hos oss nästa gång! Heh. Oo kör sitt "Det ordnar sig" och hävdar att han minsann kan fixa allting. Låter ju bra, men frågan är bara hur kontrollfreaket och prestationsgalningen Linda bara ska kunna lämna ifrån sig ansvaret helt och fullt? HA, lycka till!


Kommentarer
Postat av: Jenny

Att vara född i december är bara jobbigt de första 18 åren, sen är det helt ok... ;-)

Elsa och Maja är ju födda den 2 januari (var beräknade till den 18) så där var det ju på gnällen! Men det är ju inget du kan påverka direkt :-)

Jag låg i soffan i princip hela jul och nyårshelgen. Nyårsdagen var jag ute och lekte med Arvid i snön...:-)

Kram!

2010-07-02 @ 09:23:30
Postat av: Linda till Jenny

Förstår det, det är ju liksom "jobbigaste tiden" att vara decemberbarn. Moppe sist, krogen sist, körkort sist... Hennes mans bästa kompis var januaribarn, så när maken fick sin moppe hade kompisen lätt mc! Xo) När man passerat 20 börjar man kanske bara tycka det är bra att fylla år sent på året! ;o)

Hohoho, ja kan tänka mig att det var lite osäkert där då tvillingar väl brukar komma tidigare? Andra januari är ju grymt! ;o)

Kram!

2010-07-02 @ 10:08:52
Postat av: Elin

Decemberbarn är det inget fel på... men man tycker det e lite jobbigt de första 18 åren precis som Jenny skrev, men sen är det bara en fördel ;)



Angående nyår så pratade vi om det häromdan, haha... vi tycker det e helt okej om ni inte tar nyårsafton i år :)

2010-07-03 @ 19:24:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0