Trött i ögat

Hemma igen och Oo försöker ta nytt rekord i "Bejewelled". Sjäv var jag på väg i säng, men beslöt att försöka hålla ut en stund till genom att skriva lite.

Dagens cache loggades i Partille efter att gått bet på denna i Utby. Viss specialutrustning behövdes...



Är megamätt och supertrött som sagt. Det blev god mat och rejäl glassportion på "Pasta +" tillsammans med Anna, Peter och Emma. Det var verkligen fräckt att se hennes mage, nästan mer fräckt än min egen! :o)
Nej, jag har inte fattat att vi om ett halvår från nu tryckt ut var sin mini!

Om det ser ut att skymta en öl i kanten med Oo så är det faktiskt en folkis. Oo sympatiuppehåller ju medan jag nu ruvar! Vet inte om jag skrivit det tidigare, men det gör han i varje fall vilket jag tycker är hur gulligt som helst.
"-Ja, men du offrar ju din kropp", sade han. Två undantag fick han, Herrcluben och Whiskeyklubben med sina respektive träffar de hinner ha under denna tid. Nej, jag dricker ju inte någon alkohol ändå, men jag offrar ju faktiskt min kropp, mina älskade extrajobb plus att jag avhållit mig från sådana där goda parmaskinkor och mögelost och annat som Livsmedelsverket varnat för! Gorgonzolasåsen ikväll kunde jag dock inte låta bli, dessutom hade den ju tillagats vilket väl är lite bättre? Xo)
Nåväl, folkisar tycker jag är ok, men det har ändå inte blivit så jättemånga sådana ändå. Tydligen är de ju inte lika goda, men när han är tillräckligt sugen så slinker även de ner. :o)

Nej, nu ger jag upp, hopp i säng!


Kommentarer
Postat av: Anna

Hihi, så fina vi är. Jag var proppmätt efter middagen. :-) Som alltid blev jag lite låg efter vårt avsked. Men snart ses vi igen, med en bebis i varsin vagn. ;-)

2010-08-01 @ 08:58:47
Postat av: Linda till Anna

Ja, då du är TVÅbarnsmorsa! Hur coolt är inte det? Hallå, var det inte nyss vi svettades på Time och spanade på "Västen"? Xo)

Kram!

2010-08-01 @ 09:45:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0