Kokamoj?

Fy för den lede så trött jag är! Det var två av mina goingar också tydligen. Systeryster mumlar nåt om gravidsymptom som min snuva och torra hals kan tillskrivas. Hm. Är att vakna jämt och ständigt under natten också ett sådant då? Två kassa nätter på raken och man får en försmak av vad som komma skall. Blä. Jag trodde att kisseriet skulle lugna sig lite, för att återkomma när utrymmet börjar bli för litet, men det är ett oupphörligt spring med ganska blygsamma mängder. Också störigt.
Att man fastnar framför deltagarnas fantastiska prestationer i "So you think you can dance" tills klockan passerat midnatt gör ju inte saken bättre.

Får ju visa mina nya inköp på värsta modebloggsmanér. Leggings och linne från Indiska och t-shirt från Gekås! Rena myskläderna juh, och leoparden kommer att bli mer och mer 3D, då magen så lägligt hamnar precis i dess nos :o) Okej, lite oformig blir den nog men nu när det bara putar lite så ser det lite kul ut.
Tänk om man kunde gå så här hela tiden ut? Men nej, mitt i smällkalla vintern ska man vara så stor som möjligt och måste hänga på sig femtioelva plagg. Men den dagen den sorgen, eller kanske de dagarna den bedrövelsen.

Får notera att jag förtfarande inte känt något mera sprattel sedan den vältajmade kvällen. Konstigt eller? Fast å andra sidan är det kanske lite tidigt så Sprattel gjorde ett undantag och extra ansträngning den dagen jag behövde det som mest.

Stackars Goldie ligger ute på Blocket nu, så vi får se om någon är intresserad. Oo är faktiskt lite ledsen att skiljas från den, vilket jag förstår. Jag skulle ju tycka det var skittråkigt att sälja Gulingen, och fick nästan så dåligt samvete att jag var beredd att byta. Men bara nästan. Gulingen är ju min!

Någon glömde dörren till innergården öppen igår, så nu har jag två Kokamoj planlöst flygande över de stora fönstren framför mig. Oo och hans familj kallar dom "Pappa Långben". Hahahahahahaha! Harkrank är väl också ett namn, kanske det riktiga? Jag säger Kokamoj i alla fall, men undrar vad de kallas egentligen? :o)


Kommentarer
Postat av: Anna

Kokamoj är det som gäller för mig. Har också hört pappa Långben. Från Wikipedia: Harkrankar kallas långbenskrankar i norra Sverige (Kåggamoy i Piteåtrakten), sjängelmy i Jämtland, hästmyggor i mellersta Sverige och harskrank eller långben i Skåne.



Vilken finfin utstyrsel. Perfekt att växa i och som du säger myyysigt!



Du ska inte oroa dig över sprattlet. Det kommer mera. Nu har den ju så mycket plats att det inte känns så mycket. Vänta bara tills i slutet när du får en spark i revbenen lite då och då. ;o)

2010-07-21 @ 09:45:37
Postat av: Linda till Anna

Haha, hästmyggor var ju nåt! Tack och lov att de inte ÄR som myggor! Xo)



Tackar! Ja, jag är riktigt nöjd med min Ullaredströja! :o)



Hehe, jo kan tänka mig att man lär få sin beskärda del av kicksparkar till slut! :o)

2010-07-21 @ 13:27:43
Postat av: Stefan

Ja, något skall väl knodden ha lärt sig på mammas body combat?! :o)

2010-07-21 @ 14:26:54
Postat av: Elin

Pappa Långben får det nog bli ;) Men har hört harkrank också, men aldrig kokamoj - det ska jag börja använda! :)



Fina kläder, härligt mysiga och sköna att växa i!



Läste om din snuva och tänkte också på gravidsymptom, jag fick nästäppa under graviditeten vilket var jobbigt när man skulle sova. Ska vara försiktigt med nässpray tydligen, men det finns koksaltlösning på apoteket om man inte vill göra egen!



Kisseriet på natten lär nog fortsätta... tyvärr... Hörde/läste nånstans att det var så för att man ska vara van att vara vaken på natten även efter att man kläckt! :) Eller så har det att göra med ett tryck på blåsan förstås.... hehe.. :)

2010-07-21 @ 14:29:30
Postat av: lucke

Om du vill så kan du tävla om ringar på min blogg nu :D

2010-07-21 @ 14:49:23
URL: http://modegrabben.blogg.se/
Postat av: Linda till Elin

Får man det alltså så tidigt? Fast varför skulle man inte får det...Hm. Så man ska gå och känna sig småförkyld då i flera månader? Nåja, det kunde ju vara värre. :o)

2010-07-21 @ 16:31:41
Postat av: Anna

I början beror tydligen inte kisseriet på något tryck på blåsan utan det är njurarna som producerar mer urin eftersom det är mer blod som ska transporteras genom kroppen. Har jag läst. Sen när barnet blir stort så blir det tryck på blåsan - eller som i mitt fall (när jag väntade E) tryck på njurarna (njurstas) och det gjorde ONT. Kroppen är fascinerande. :o)

2010-07-21 @ 20:00:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0