Gävle by night


Gotland har betongfår, Varberg betongänder och ... nån annan stad jag inte minns vilken har betongsälar. Gävle har förstås betongbockar, fast dessa hade en mer estetisk funktionalitet. Bäst man står där kommer Batman, och då måste man ju bara ha sig en puss! Tio spänn kostade det, men hallå, det var ju Batman!
Superhjälten hade inte Robin, men väl en mc-snubbe med sig från Tärnsjö (var ligger det?). Passande namn dock på klubben för jäklar vad myggbitna vi har blivit idag! Minsta fläck där vinden var stilla nog kom de små plågoandarna i form av inte bara mygg utan även knott och broms!
Nåväl, det blev välsmakande middag och efterrätt på Harrys innan vi kvitterade ut Scandics båda vrålåk! Grymt med tillgång till cykel, så i den varma sommarkvällen pedalade vi runt och jagade cacher. Sju stycken blev det totalt, och två vi inte lyckades hitta till Oos stora förtret. Riktigt skönt och mysigt att i maklig takt rulla gatorna fram. Gävle är ju ganska platt som tur var! :o)


Imorgon bär det av söderut igen med destination Stockholm. Några mysterys som Oo löst ska vi försöka logga innan vi åker, och så lite caching på vägen ner förstås! :o)

Nu ska det dock bli skönt att krypa till kojs för natten. Undrar om jag kommer att ha träningsvärk i benen imorgon? Mystrampande till trots så har jag inte cyklat på över ett år!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0