Gårdagen

Så här pigg var jag igår. Notera att Fia håller mig sällskap, och i klösträdet låg också Maja och snarkade. På utsidan svettades Oo med altanen. Tomas och Monica kom förbi en sväng så Oo fick lite hjälp medan jag och Monica tog det lite lugnt på insidan. Monica frossade i barngrejer på Blocket medan jag hummade och fixade lunch istället. När de åkt hem var jag som synes helt slut. :o)
Slumrade till en stund innan det blev dags att åka till "Panget", Hakefjordens pensionat för grillbuffé!
Har nya kjolen på mig som är så mjuk och go. På Pangets baksida med finfina utsikten hade de dukat upp med massa godsaker och grillat i olika former.
 
Innan vi åkte till Panget svängde vi förbi mormor i Stenungsund. När vi var i Ullared tänkte vi köpa ett nytt våffeljärn. Dels för att vårt nuvarande gräddar ojämnt, samt att vi ville ha ett med två laggar samtidigt. Mormor sade då att vi ju lika väl kunde ta över hennes eftersom hon ändå aldrig använde sitt tvålaggsjärn. Så vi körde förbi för att hämta upp det, men då visade det sig att hon ju lurats!
 Hon hade köpt ett helt nytt till oss av någon outgrundlig snäll anledning! Så där blev vi riktigt snopna!
Precis ett sådant järn som vi också hade spanat in att köpa!
Klockan blev ganska mycket innan vi kom ifrån Landet, och mer hann den bli innan Oo hade letat rätt på de cacher han spanat in på vägen hem! Jag somnade i bilen medan Oo letade tillsammans med en annan cachare som han träffade på! Han jobbar ju på sitt uppdrag med minst en cache per dag, och den sista loggade han strax efter tolvslaget så dagens cache är fixad :o)

Idag blir det mera altanbygge för Oo, medan jag funderar på att fixa iordning Goldie för försäljning samt slipa upp den gamla träbänken vi fick med oss från Kondi. Jag är ju inte mycket för gamla grejer, men uppslipad och inoljad tror jag faktiskt den kan bli riktigt fin. Sista semesterdagen uppbokad alltså. Till kvällen ska Oo på GAIS-premiär på Gamla Ullevi. Själv har jag märkt att det är sommar då jag fått två vaktjobbsförfrågningar att tacka nej till.
Imorgon är det tillbaka till jobbet. Tjoho.


Kommentarer
Postat av: Anna

Finfint våffeljärn! Det var ju riktigt snällt att ni fick ett nytt. :o)



Bra att du vilar mycket.

2010-07-18 @ 14:33:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0