Egolördag

Visst är den fräck!? Direkt jag såg den visste jag att jag bara måste köpa! :o)
Medan Oo fick hjälp av Emil med altanbygget drog jag in till stan för lite shopping innan hot-stone behandlingen på Hagabadet. Det gick ganska bra ändå och hittade både kjol och klänning på en butik som hette Isolde. Goa mjuka material med god stretchförmåga. Det var rätt bra rea på de flesta butiker,och då mina nuvarande baströjor i form av svarta och vita t-shirts blivit alldeles för korta, köpte jag linnen i båda färgerna i modell längre och stretchigare. Sådana som man kan ha med leggings och så nåt annat lösare över. Eftersom jag gillar leggings blev det lite kortare sådana i svart och vitt, samt en sådan där "lös" svart lång sak att ha över ett linne. Är riktigt nöjd faktiskt och alla material var så mjuka och sköna.



(Utrymmen att växa i från Isolde)






Tror det var Lindex som hade dessa fyndiga krokar i sitt provrum!





Jag hann faktiskt inte beta av stan så som jag tänkt eftersom jag hade tiden på Hagabadet att passa, men det blev lite nya trosor från Cubus och så Sushilunch vid Nordstan innan jag vände tillbaka genom de solgassande och allt mer turisttäta gatorna.

Jag har varit på Hagabadet för ganska länge sedan och det ska visst vara nåt lite mera exklusivt för träning och relax tror jag. Visst är det lite småmysigt med sin gamla arkitektur och rätt trevligt när det är lite folk så som det var när jag var där. Men det är så litet och trångt att bara något fler besökare skulle förta den mysiga atmosfären.
Satt en stund på solterassen och simmade i deras båda bassänger innan det var dags att avnjuta mitt pris. Det lite flummiga intryck jag fått av hot-stone massage var i princip att ligga på mage och få lite varma stenar utplacerade här och var på ryggen. Här fick jag börja på rygg med fyra varma stenar under mig. Sedan följde i princip vanlig massage, men mycket mjukare och mildare. Ingen idrottsliknande massage som jag är van eller föredrar, men denna var ändå skön i och med att han hade en varm sten i handen medan han masserade/strök överallt. Det blev en skön kontrast i det mjuka, hårda och varma, och han masserade verkligen överallt, framsidan av benen, fötter, ansikte, armar, händer innan jag fick vända mig om. I och med min besvärliga rygg (som var bättre), körde han lite hårdare massage där han kände spänningarna, vilket främst var på vänstra sidan och det var grymt gott! Sedan baksidan av benen och till och med rumpan som är så himla skönt! Inte alla massörer brukar gå på rumpan, men där har man ju faktiskt sina största muskler och det är så himla gott att få den genomknådad! :o) Jag är också glad över att det var en manlig massör, just för att det känns rejälare med ett par manshänder än fjesiga små kvinnovarianter. Sedan fick jag ligga en stund med några stenar på ryggen, så som jag enbart föreställt mig att denna typen av behandling skulle se ut, innan man fick försöka vakna till liv igen. Gott vad skönt det var, men fick huvudvärk resten av dagen...
Väl hemma hade första delen av framsidan lagts så det blev inte mera gjort än soffläge där jag läste ut "Harry Potter och Fenixordern" för Oo. Två avsnitt av "Ghost whisperer" blev det också innan vi kröp i säng.


Kommentarer
Postat av: Stefan

Kan inte tänka mig en mer passande tröja! :o)

2010-07-12 @ 13:06:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0